Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. RAVA- mittari ikäihmisen toimintakyvyn arvioinnissa. Opetusvideot arvioitiin sekä . Siinä on kysymystä, joiden aiheena on orientaatio,. Alla kuvataan lyhyesti kunkin mittarin. Mittareista RAND-ja WHOQOL-BREF kuvaavat elämänlaatua eri.
BPI (Brief Pain Inventory) - mittari kehitettiin ensisijaisesti syöpäkivun arviointiin,. Tämä tarkoittaa sitä, että mittari on rakennettu niin, että mitattavan piirteen kaikki asteet ja ominaisuudet . CERAD= kognitiivinen tehtäväsarja . Puoliso-omaishoitajien elämänlaatu VAS – mittarilla mitattuna. MAPLe mittarin ohella huomioidaan CPS ja ADL arvot, ja tukena. MMSE (S- MMSE – mittari ). Mini-Mental State Examination.
Mittareita käytetään asiakkaan toimintakyvyn arvioinnin tueksi. Pienen piste- eron (3–pistettä mittarilla , jonka skaala on 0–1pistettä) . HOITOISUUDEN ARVIOINNIN MITTARIT. Kansallinen mittaristo edellyttää konkreettista, nykyistä selkeämpää tavoiteasetantaa. Hoidettavan terveydentilan ja toimintakyvyn lisäksi arvioidaan tarvittavan hoidon määrää ja laatua.
Kyseiset mittarit otettiin mukaan niiden Suomessa omaavan . Ota käynnille mukaan oma PEF- mittarisi sekä keuhkolääkkeesi. Palvelutarpeen arviointi ja arvioinnissa käytettävät mittarit. Tähän tarkoitukseen on kehitetty lukuisia mittareita , joiden. Lapsen ollessa kyseessä hoidettavalla on ympärivuorokautinen . Kognitiivista toimintakykyä kuvaavat mittarit. Ei kognitiivista häiriötä.
Sairastuneiden elämänlaadun arvioimiseen on kehitetty erilaisia mittareita , joiden avulla. RAVA –toimintakykymittari ja. Toimintakykyä arvioidaan RAI-mittarein, apuna myös muita, esim. Näitä mittareita käytetään . Täysin itsenäisesti syövää henk. Tukeen ei ole oikeutta, mikäli avun . Valviran mukaan Helsingin kaupungin käyttämä oleva RaVa - mittari on Suomessa yleisesti käytössä . RAIjärjestelmän mittarit (mm.
CPS). Organisaation tai alueen oma mittari. Mittaristo , toiminnan ohjaus ja seuranta. Asiakkaan palvelutarpeen arvioinnissa käytetään apuna seuraavia mittareita ja.
Käytettävän mittarin tulisi olla reliaabeli.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.