tiistai 20. maaliskuuta 2018

Lentotukialus venäjä

Lentotukialus venäjä

Nykyinen komentaja ‎: ‎amiraali Vladimir Ivanovi. Alus oli kiinnitettynä telakkaan kun se alkoi . Admiral Kuznetsov oli . Sodassa Kiina tai Venäjä hyökkäisi lentotukialuksia vastaan . The New York Timesin artikkelin mukaan Venäjän. Venäjän laivaston kaikki suuremmat alukset ovat Neuvostoliiton perintöä. Venäjän ainoa lentotukialus Amiraali Kuznetsov on saapunut perille Syyrian vesille. Sillä on seuranaan muun muassa ydinkäyttöinen ohjusristeilijä Pietari Suuri . Viimeksi alus osallistui Syyrian . Ison-Britannian merivoimat valvoi perjantaina mereltä ja ilmasta venäläisen lentotukialuksen matkaa.


Lentotukialus venäjä
Lentotukialus venäjä

Venäjä sen sijaan ei ole tehnyt omista harjoituksistaan yhtään. Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg (keskellä) lentotukialus USS Harry S. Tramp - Pre-revolutionary Russia in the photographs. Kiinan ensimmäinen lentotukialus Liaoning tuli operatiiviseen.


Intia, Italia, Venäjä , Espanja, Brasilia. Eri tyyppisiä laivoja: hävittäjiä, risteilijöitä, taistelulaivoja ja lentotukialuksia. Vuosisadan vaihteessa Venäjä , Ruotsi, Tanska ja Preussi allekirjoittivat Ranskan.


Vindictive, vanhasta risteilijästä tukialukseksi . Ranskan hallitus suunnittelee uuden lentotukialuksen rakennuttamista korvaamaan ikääntyvän Charles de Gaulle -aluksen. Samankaltaiset kuvat: arkkitehtuuri valko- venäjä city kirkko valko venäjä. Minsk, Omega Tower, Valko Venäjä , City. Kansainväliset sotilasasiantuntijat ovat arvioineet, että Venäjä.


Venäjän armeija ilmoitti perjantaina aloittavansa kaluston vetämisen pois Syyriasta. Ensimmäisenä lähtee lentotukialus Amiraali Kuznetsov . Ohjelmassa otettiin huomioon . USAn, NATOn, Suomen NATO-isäntämaan hyökkäys Venäjälle vaikeutuu entisestään: Venäjä rakentaa uutta huippumodernia lentotukialusta, . Uutiset ovat viime aikoina kertoneet Kiinan uudesta lentotukialus. Venäjän merkittävimmät sotaharjoitukset Itämeren alueella sekä Venäjän läntisellä alueella.


Lentotukialus venäjä
Lentotukialus venäjä

Lentotukialuksen rakentamista voidaan pitää sotilasteknisesti merkittävänä. Venäjällä ei ole pelättävää, sanoo Nato-komentaja, joka kantaa. Suomi ja Ruotsi ovat sotilaallisesti liittoutumattomia EU:n jäseniä. Sotilaallisesti Itämeri . Syyrian rannikon edustalle, tiedottivat Venäjän sotilasviranomaiset . Yhdysvaltain armeijan lentotukialus.


Suomen ja muiden länsimaiden vallitsevassa Venäjä -puheessa on jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit