perjantai 23. maaliskuuta 2018

Autokoulu riskikoulutus

Autokoulu riskikoulutus
Autokoulu riskikoulutus

Teoriatunnit suoritetaan etänä tietokoneen, tabletin tai puhelimen välityksellä. Voi maksaa kurssin erissä. Riskikoulutus on ajokorttilakimuutoksen 1. Tunnistatko sinä riskit liikenteessä? Koulutuksessa vahvistetaan erityisesti valmiuksia tunnistaa ja välttää liikenteen vaaratilanteita ja tekijöitä, jotka kuljettajan . Kursseja alkaa aina joka toinen viikko. Aikataulut näet ilmoittautumisen yhteydessä.


Autokoulu riskikoulutus

Ajamme kaikki ajotunnit, myös pimeänajon ja liukkaanradan, oikealla . Suositun autokoulumme kautta onnistuu ajokortin ajo aivan mopokortista. Myös opetuslupalaisten tulee suorittaa riskikoulutus autokoulussa ennen ajokoetta! Tarjoamme laadukasta ajo-opetusta yli vuoden kokemuksella! Ajotunnit sekä ajokoe suoritetaan autokoulun autolla.


Tämä riskikoulutus vastaa sisällöltään suurin piirtein syventävää vaihetta. Seuraavat riskikoulutuksen kurssit alkavat: 6. Vaasan vanhin ja suurin autokoulu tarjoaa oppilailleen erinomaiset opettajat,. Laadukkainta kuljettajakoulutusta yli kahdellakymmenellä paikkakunnalla.


Autokoulu riskikoulutus
Autokoulu riskikoulutus

Ajokortti jo 17-vuotiaana? Paras opetus ajokorttia varten! Autokoulu Ilves Tampere, Hervanta, Ylöjärvi. Posts about riskikoulutus written by niinakansikas. Tämä kirjoitus käsittelee muutosta autokoululaisen kannalta, jolla autokoulu on kesken ja ajokoe . B-luokan suorittajalle, tämä koulutus on oltava suoritettuna kuljettajantutkinnon ajokokeeseen mentäessä.


Haluamme tarjota oppilaillemme mahdollisuuden suorittaa ajokortti edullisesti ja tehokkaasti, mutta turvallisesti. Vaikuta autokoulun kestoon omalla aktiivisuudella. B-kurssit alkavat lähes joka päivä! Ilmoittaudu mukaan ja suorita autokoulun teoriaopinnot kokonaan verkossa jopa yhdessä päivässä! Kaiken tarvittavan materiaalin saat aloittaessasi autokoulun.


Helsingin ykkosautokoulu! Sisältää ajotuntia ja nettiteoriatuntia: RLiikenneonnettomuudet ja auttaminen liikenneonnettomuudessa. RAuton turvallisuusvarusteet . Ota yhteyttä autokoululle.


Autokoulu riskikoulutus

Lue lisää ja ota yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit