tiistai 20. maaliskuuta 2018

Lyhyt kirja arvostelu

Lyhennesarja: lyhenteiden taivuttaminen lekstissä olevalla pelkällä lyhenteellä tar- koitetaan yleensä sanan perusmuotoa eli. Merkkejä ja lyhen- teitä täydennettäessä on uudet merkit ja lyhenteet muodostettava tämän oppaan lähteinä . KÄYTETTYJÄ LYHENTEITÄ - ANVÄNDA FÖRKORTNINGAR. SVR SR, Suomen Valkoisen Ruusun suurristi.


Lyhyt kirja arvostelu

SL SR, Suomen Leijonan suurristi.

SVR K I, Suomen Valkoisen Ruusun I luokan komentajamerkki. Lyhenteiden tarkoituksena on helpottaa kommunikaatiota, mutta jos lyhenteet eivät ole tuttuja, käykin päinvastoin. Ota lyhenteet haltuun Vapan olennaiset . Yhdysmerkkiä tarvitaan erisnimien, numeroiden, lyhenteiden , kirjaimien ja koodien yhteydessä.


Jos yhdyssanan alkuosa on kaksi- tai useampiosainen, . Yleisessä rokotusohjelmassa käytettävät rokotteet. BCG tuberkuloosirokote (Bacillus Calmette-Guerin). Euroopan unioni ja Euroopan .

Tekstiviesteistä tutut lyhenteet ovat puskeneet tiensä myös puheeseen. Jaa artikkeli Whatsapissa. AluskiinnitysL, aluskiinnityslaki 29.


Valitse seuraavista merkitsemistavoista oikea vaihtoehto ja paina Lähetä vastaus -painiketta päästäksesi eteenpäin. Onko tuo PKL- lyhenne vakiintunut alallasi? Se ei näytä jostain syystä olevan Edilexissä (ks. tässä tekstissä myöhemmin tuleva linkki). Tavalliset lyhenteet , joita voi käyttää tekstissä selittelemättä, ovat: bl. Lainsäädäntö ja talousarvio.


Standardisointiin liittyviä termejä ja lyhenteitä. AC (corrigendum) EN-standardin tai muun eurooppalaisen julkaisun. Yleisin, paras ja kompaktein Be jotain Back lyhenne. BTK - Back To Keyboard Takaisin näppäimistöllä. BTW - By the Way Nyt muistaessani.


Lyhyt kirja arvostelu

Oppiaineet ja lyhenteet. Sydänsairauksiin liittyviä termejä ja lyhenteitä. Oletko joskus ihmetellyt, mitä yksi ja toinen kirjainyhdistelmä epikriisissä tarkoittaa? Tai ehtinyt jo unohtaa, mitä .

C1-Cnikamat ovat kaularangan nikamia. Kaularanka (lat. vertebrae cervicales). ICE- lyhenteen (in case of emergency) käyttäminen tarkoittaa omaisen puhelinnumeron tallentamista oman matkapuhelimen muistioon ICE-nimellä.


Kantakortista: Mikä on oikea lyhenne sekä sen selväkielinen nimi ja missä joukko sijaitsi ko aikana? Lukuisat lyhenteet voivat aiheuttaa hämmennystä. Tähän on koottu SPOR- sivuilla esiintyvien lyhenteiden merkityksiä.


API tässä: Application Programming . S -11Dok, Deoksikortisoli (11-), seerumista. B -12SrRNA, Aminoglykosidien .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit