perjantai 30. maaliskuuta 2018

Passi yhdysvaltoihin matkustettaessa

Ota matkalle mukaan passi sekä ESTA-matkustuslupasi numero. USA:n kansalaisilla täytyy olla voimassa oleva passi. Suomen passi ja henkilökortti.


Sinun on jätettävä hakemus henkilökohtaisesti. Normaali varovaisuus on paikallaan. Autoon ei tule jättää passia , rahavaroja tai muuta arvotavaraa, vaan ne kannattaa pitää turvallisessa paikassa koko matkan. ESTA on voimassa kaksi vuotta kerrallaan ellei oma passi vanhene ennen.


Koneeseen ei nimittäin ole asiaa pikapassilla . Lapsille vaaditaan oma voimassa oleva passi , jotta he ovat kelpoisia ESTA:an. Jos matkustetaan sähköisellä lipulla, reittitietojen kopiota on pidettävä. Jos et tarvitse viisumia, tarvitset ESTA-matkustusluvan. USA:han matkustettaessa pitää jokaisella matkustajalla (myös lapsilla) olla . Kanadaan tai matkustettaessa tulee jokaisella matkustajalla olla koneluettava passi. Mikäli passi ei ole koneluettava, tarvitaan viisumi alle päivän . Yhdysvaltoihin matkustavilla vierailijoilla on oltava passi , joka on voimassa kuusi.


Passi yhdysvaltoihin matkustettaessa

Australia, Itävalta, Andorra,. Mitkä ovat passille asetetut vaatimukset Visa Waiver -ohjelman alaisuudessa. Henkilöiden, joilla on passissaan Yhdysvaltain voimassaoleva viisumi,. Voimassa oleva passi on ainoa hyväksyttävä kansalaisuuden tunnistustapa. Tarkistathan ennen matkaa, että sinulla on voimassaoleva passi ja tarvitsetko viisumia.


Passi on kaikkien kätevin matkustusasiakirja, sillä se kelpaa henkilöllisyyden todistamiseen. Huomaa, että myös lapsella on matkustettaessa oltava oma passi. Hakemuksen jättämiseen tarvitaan passi ja maksukortti. ESTA-valtuutus ei vastaa Yhdysvaltojen viisumia millään tavalla, eikä sitä voida korvata viisumilla . Vaikka passi tai henkilökortti tulisi olla vapaiden rajojen Schengen-alueellakin matkustaessa mukana, on matkustaminen ilman asiakirjoja . YHDYSVALTOIHIN MATKUSTETTAESSA. Lemmikille kannattaa hankkia eläinlääkäriltä EU:n lemmikkieläinpassi.


Uusi- Seelanti, Valko-Venäjä, Vanuatu, Venäjä, Wallis ja Futuna sekä Yhdysvallat. Testituloksen alkuperäinen kopio kannattaa pitää matkustaessa mukana. ESTA- matkustuslupa on voimassa vuoden ajan tai passin voimassaolon ajan, jos passi. Passin on oltava voimassa kk matkan jälkeen. Sinulla pitää matkustaessasi olla mukana passisi ja oleskelulupakorttisi tai passisi , johon oleskelulupasi on merkitty.


Jos sinulle on myönnetty oleskelulupa. EU:n ulkopuolelle matkustaessa pitää olla kuitenkin tarkkana, sillä. Yhdysvalloissa monet saattavat päästä matkustamaan passilla , joka .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit