tiistai 19. kesäkuuta 2018

Myydään maatila espanja

Maatila myytävänä Espanja yksilöitä ja kiinteistöt. Halvalla maatila myytävänä Espanja yksilöitä ja kiinteistöt. MEQUINENZA, tonttia myydään yhteensä hehtaaria ja puoli pelloilla ja villi . Löydä unelmiesi maatalo myytävänä Espanjanssa. Upea mh 71mmerinäköalahuoneisto Nueva Torrequebrada, Benalmadena costa.


Näin saa “tuottavan” talonvahdin, jollei itse asu Espanjassa pysyvästi. Taloa voidaan myynti - tai vuokrausilmoituksessa nimittää villaksi, . Kauniisti säilytetty talonpoikaistyylinen 80mrakennus ja maatila vain 13km päässä Fuengirolasta. Hylättyjä kyliä myydään Espanjassa pilkkahintaan.


Esbladan pahoin rapistunut kylä on heräämässä kohta taas eloon, sillä paikkaa ovat . Hae myytävä talo kohteesta Espanja. CVI3- Huvila Myytävänä El Higueron, Benalmádena, Málaga, Espanja. Täynnä luonnetta ja hurmaava maaseudun hotelli Granadan maakunnassa, Andalusia, Etelä- Espanjassa. Yhdistynyt kuningaskunta.


Doriksen innoittamana tuli mieleeni, että mistä portaaleista löytyisi jotain osviittaa maatilojen hinnoille? Dorishan etsiskelee hevosia, mutta mitähän hevostilat . Ostamassa taloa Ostamassa kerrostalohuoneistoa Ostamassa Uudiskohdetta Myymss Muut . Pohjois- Espanjassa autioituvia kyliä myydään myös. Myynnissä oleva maatila sijaitsee kapeassa jokilaaksossa rinteiden välissä. Myytävänä super ylellinen Villa la Sierrezuelassa, yksi ylellinen alueilla Costa del Sol. Hotellissa on keittiö ja suuri terassi.


Maatilan Pellervon lukija- ja ammattimatka Espanjaan Andalusiaan 2. Paikkoja on rajoitetusti ja ne myydään varausjärjestyksessä. AINUTLAATUINEN MAHDOLLISUUS OSTAA HEVOSTILA ESPANJASTA , HINTA NEUVOTELTAVISSA! Tämä suuri, melkein hehtaarin hevostila sijaitsee . Asunnot myynnissä Alhaurín de la Torre.


Yksiö myynnissä ARROYO DE LA MIEL (Benalmádena). Villa 1m makuuhuonetta, kylpyhuonetta . Mallisuojan vapautumisen myötä eri toimittajilla ja yrityksillä on mahdollisuus valmistaa ja myydä Puolustusvoimien käytössä olevien maastopukujen kaltaisia. Kalustettu, Lentokenttä, Puutarha, Keittiö, Keittiökoneet, Takka, Ilmastointi, Lämmitys, Varasto . Nro 1RC: Myydään maatila. Sijaitsee vain km päässä rannasta hiljainen ja maaseudun ympäristössä.


Mijas ( Málaga) Mijas, Mijas . Nyt hyvä tilaisuus aloittaa Parturi-Kampaamotoiminta Espanjan Fuengirolassa. Asiakkaina ovat niin yksityistaloudet, maatilat kuin yrityksetkin. Se koostuu makuuhuonetta ja kylpyhuone, on mahdollista lisätä huoneeseen neliömetriä.


Kaunis talo ympäröivät hedelmäpuut. Tänään myynnissä on 3metsätilaa, tonttia ja muuta maaseudun kiinteistöä. Kakkoskoti Virosta tai loma-asunto Espanjasta ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit