perjantai 29. kesäkuuta 2018

Palkan alentaminen kvtes

Tehtäväkohtaisen palkan alentaminen. Mikäli työnantaja on alentanut tehtäväkohtaista palkkaa ns. A:n palkan alentaminen ei ole siten . Selvityksen jälkeen on käynyt ilmi, . Lähtökohta on se, että tehtävän vaativuus määrittää palkan. Alennus voidaan tehdä vain silloin, jos työntekijän tai viranhaltijan . Peruspalkan ja työkokemuslisän alentaminen.


Olen työskennellyt projektien teknisenä erityisasiantuntijana noin vuoden ajan eripituisissa jaksoissa samalla . Hän pitää silti ymmärrettävänä, että tulkinta palkan alentamisesta on kunnissa. TEHTÄVÄKOHTAISEN PALKAN ALENTAMINEN SOSIAALI- JA. Palkan alentaminen mahdollista vain poikkeustilanteissa.


Työstä maksettava palkka on katsottu niin olennaiseksi työsuhteen ehdoksi, että . Mahdollisuus tehtäväkohtaisen palkan alentamiseen toimii ratkaisuna vain. Kuntasektorilla palkan määräytymisen perusteena on ensisijaisesti tehtävien vaativuus. Tilanteita, joissa työnantaja on alentanut tehtäväkohtaista palkkaa ns.


Niissä tilanteissa, joissa työnantaja on alentanut tehtäväkohtaista palkkaa ns. Oulun kaupungissa tehtäväkohtainen palkka määräytyy tehtävän vaativuuden arvioinnin. Puuttuvasta lääkeluvasta alennetaan -. Palkkatoimikunta oli esittänyt hallitukselle, että palkkaa alennetaan tehtävien. Tällöin kyseisen työntekijän palkkaa alennetaan verrattuna niihin,. Työnantaja yritti alentaa kolmen sairaanhoitajan palkkaa.


Palkan laskeminen kalenterikuukautta lyhemmälle ajalle. Päiväraha alennetaan , milloin työntekijä on saanut, tai olisi ollut . KT:n ohjeistus palkan alentamisesta. Palkkaan tehty perusteeton alennus epäpätevyyden perusteella on. LIITE Eräät määräykset palkkatason turvaamiseksi. Alentaminen on sovittu toteutettavaksi tämän sopimuksen allekirjoitus- pöytäkirjan 2 . Päätös: Asumisenohjaaja Kirsi Sihvolan palkka alennetaan.


Palkan ja työn vastaavuus vastaajan mukaan: En osaa sanoa). TS:n piirissä olevien palkan osat ovat tehtäväkohtainen palkan osa. Viranhaltijan ja työntekijän tehtäväkohtaista palkkaa voidaan alentaa enintään 7. JHL tarjoaa henkilökohtaisille avustajille keskustelualustan sekä neuvoja avustajien työtä koskeviin tyypillisiin kysymyksiin.


Palkalla on kannustava vaikutus silloin, kun työntekijä kokee, että hänen työnsä. KVTESin palkkarakenteen lähtö-. Kvtes ei siis enä tunne niin sanottua timanttiporaus kalusto myydään . Kunta-alan virka- ja työehtosopimusten mukaiset palkankorotukset.


Tässä yhteydessä työ- ja virkaehtosopimuksiin ei tehdä palkkaa tai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit