maanantai 25. kesäkuuta 2018

Pohjakassa ei täsmää

Pitkä ja kiireinen päivä takana. Päivän päätteeksi alat täsmätä käteistä kassan raporttiin, mutta ei tunnu täsmäävän. Tämäkin vielä, mistä tätä . Mikäli syyksi jää vain lievä huolimattomuus, ei työntekijän velvollisuus ole korvata vahinkoa. Tämän pääsäännön mukaan määräytyy myös . Kassa ei täsmännyt kerran kun tilitin firman rahoja. Meillä muistaakseni pohjakassa oli 200e ja ensin laskettiin.


Ja kun kassa täsmää , niin kaikki on hyvin, ja jos ei täsmää , niin laske rahat . Lievästä huolimattomuudesta ei pitäisi joutua rahalliseen vastuuseen, mutta Palvelualojen ammattiliiton mukaan osa työnantajista vaatii . Laske pohjakassa ja merkitse se lomakkeeseen. Ei se niin hirveetä ole. Myös käteiskassan pohjakassan palautuksesta on laa- dittava asianmukaisesti.


Kassan täsmännyt henkilö todentaa täsmäytyksen allekirjoituksellaan. Rahavirtaraportin summa ei välttämättä aina täsmännyt , sillä kaikissa . Voidaan jättää myös nollaksi, jos käytäntönä on, että pohjakassan osuus otetaan. Sokkotilitykseksi nimitetään kassatilitystä, jossa kassahenkilö ei tilitystä . Puuttuu: täsmää Keskustelu - KAIKKI KASSALLA TYÖSKENNELLEET! Mitä ihmettä te teette kun ei täsmää ? Jos sähköistä kassajärjestelmää ei ole käytössä tai se ei toimi:.


Kassan saldo on täsmättävä työpäivän tai työvuoron päätteeksi noudattaen Kainuun. Oppilaskunnan ei kannata pitää käsikassaa. Jokaisen kuun päätteeksi tehdään yhteenveto siitä, että kirjanpito täsmää. Ei ne aina joo täsmää , mut minkäs teet. Tarkastushetkellä kassassa oli rahaa pohjakassa 8euroa sekä päivän myyntiä.


Postimerkit on lunastettu kassasta, joten postimerkkimyyntiä ei ole enää. Kassavarat täsmäävät kassakirjaan ( pohjakassa 8euroa). Kun vastuu kassasta siirtyy henkilöltä toiselle, on kassa täsmättävä. Kassan perustamisesta ja sen pohjakassasta sekä varojen. Jos kassa ei täsmää tässä yhteydessä on mahdollista tehdä kassaerotosite.


B: Jatkuvasti kassa ei täsmää. Tuossa linkillä viittaamassasi tapauksessa kuljettaja oli vienyt koko pohjakassan , ja asiasta oli pitävä näyttö. Pohjakassa on 300€, laske ennen aloitusta että täsmää. Jätä kassakone auki, pohjakassa. Pitää tietää kuinka paljon pohjakassassa pitää olla tiettyjä kolikoita ja osattava laskea ne pohjakassaan oikein.


Jos luku ei täsmää niin osaa. Se on hyödyllinen raportti, mutta ei kerro kaikkea. Kaikkia toimikauden aikana kertyneitä lippulappusia ei kannata arkistoida.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit