keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Päivystys numero

Päivystys numero
Päivystys numero

Päivystysavusta voit myös kysyä . Numeroon voi soittaa sosiaali- ja terveysasioissa tarvitessaan . Keski-Suomen keskussairaalan päivystys sijaitsee osoitteessa Keskussairaalantie 1. Numerosta voi myös kysyä neuvoja äkillisiin. Kymenlaaksossa ympärivuorokautinen päivystys sijaitsee Kymenlaakson keskussairaalassa ja Pohjois-Kymen sairaalassa. Jos tarvitset hoitoa, jota ei voi siirtää seuraavaan päivään, soita päivystyksen puhelinneuvontaan.


Arvioi tilanteesi kiireellisyys. Henkeä uhkaavassa tilanteessa soita yleiseen hätänumeroon 112. Hoidamme ympärivuorokautisesti asiakkaita, joiden hoitoa ei voida siirtää myöhemmäksi ilman oireiden pahenemista tai vamman . Soitathan ennen kuin hakeudut päivystykseen. Ajanvaraus on auki arkisin klo - sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä. Jos saavut päivystykseen soittamatta, ota ensin vuoronumero ( numero ilman ajanvarausta) ja odota vuoroasi päivystyksellisen hoidontarpeen . Potilaat tutkitaan ja hoidetaan kiireellisyyden mukaan.


Päivystys numero

KYSin päivystysavun numero 2. Lääkärien ja sairaanhoitajien vastaanotto. Kanta-Hämeen keskussairaalan ensiapu on tarkoitettu välitöntä, kiireellistä hoitoa tarvitseville potilaille. Ensiapu on auki tuntia vuorokaudessa joka . Hätätilanteessa ota yhteys hätäkeskukseen numeroon 112. Hätäkeskukseen pitää soittaa esimerkiksi seuraavissa tilanteissa: rintakipu . Sosiaali- ja terveydenhuollon päivystykseen rakennetaan kansallista ohjaus- ja.


Päivystys numero
Päivystys numero

Sisäänkäynti tapahtuu Kahilanniementieltä (ovi 3 Kahilanniementie Lappeenranta). Kiirevastaanotto ( päivystys ) toimii Raumalla joka päivä klo 7. Kun sairastut, ota yhteyttä Terveysneuvoon. Voit peruuttaa lääkärin tai hoitajan aikasi tekstiviestillä alla olevan numeron kautta. Tällöin numerosi tallentuu puhelinpalveluohjelmaan ja hoitaja soittaa sinulle . Numero näkyy aulan monitoreissa, kun potilas kutsutaan hoidon . Hammaslääkärin päivystys. Katso tietoja hammashoidon päivystyksestä täältä.


Soita aina ennen päivystykseen saapumista päivystyksen numeroon , josta saat puhelimitse arvion hoidon tarpeesta sekä tilanteesi mukaisia . Näin varmistamme päivystyksen kyvyn hoitaa kiireellisen hoidon. Terveyskeskuksen päivystysvastaanotto on tarkoitettu äkillisesti sairastuneille. Tutustu lähemmin päivystykseen hakeutumiseen ja potilasohjeisiin!


Uusi maksuton päivystysnumero on maakuntien yhteinen . Hälytysnumerot ja päivystys. Puhelin 1(ei suuntanumeroa). SOS Crisis Centre offers short . Kotikatu Pirkanmaa, Tampere.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit