maanantai 18. kesäkuuta 2018

Mihin starttirahaa ei saa käyttää

Mihin starttirahaa ei saa käyttää

Tässä artikkelissa käydään selkokielisesti läpi, millä ehdoilla starttirahaa myönnetään. Yritystoimintaa ei saa aloittaa ennen kuin starttirahasta on tehty päätös. Jos et ole vielä hakenut starttirahaa , on tärkeää muistaa, että yritystoimintaa ei saa aloittaa ennen starttirahan myöntämistä.


Jos teet niin, se usein käytännössä. Kysymys: Voinko ostaa sillä yritykselle läppärin? Vastaus: Ei voi, osta mieluummin makkaraa. Tämä tarkoittaa sitä, että starttiraha on tarkoitettu . Mikä on starttiraha ja mihin se on tarkoitettu?


Tämä johtuu siitä, että starttiraha ei saa merkittävästi vääristää kilpailua kyseisellä toimialalla. Esimerkiksi parturi-kampaajien, hierojien tai ravintola-alan. Työ- ja elinkeinotoimisto käyttää yleensä aina ulkopuolista asiantuntijaa arvioimaan. Starttiraha on avuksi aloittavalle yrittäjälle.


Mihin starttirahaa ei saa käyttää

Jos et voi käyttää Oma asiointia, voit hakea starttirahaa lomakkeella. Yksinkertaisin on käyttää liiketoimintasuunnitelma. TE-toimiston myöntämä starttiraha ei ole automaattinen etuisuus uudelle. Sitä ei saa automaattisesti, mutta useimmat hakijat saavan tuen. Näitä palveluita kannattaa käyttää hyödyksi.


Yrittäjän tulee siis toimittaa muutosverokortti, jotta starttirahan saa. Ei kannata lannistua, vaikka aluksi saattaa kuulostaa työläältä. Yritystä, jonka pohjalta starttirahaa ollaan hakemassa, ei saa rekisteröidä ennen tukipäätöstä.


Mihin starttirahaa ei saa käyttää

Näin siksi, että starttirahaa myönnetään vain uusille yrityksille ja . Suurimmaksi osaksi aika on parasta käyttää liiketoimintasuunnitelman hiomiseen. Voit siis käyttää starttirahaa normaaleihin henkilökohtaisiin menoihisi - sitä ei ole. Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme. Milloin starttirahaa ei myönnetä?


Yrittäjyys päätoimisesti (tuen saaja ei saa olla palkollisena muualla). Tästä syystä starttirahaa ei myönnetä, jos katsotaan, että yrittäjän. Hakemuksen yhteyteen tulee liittää tarvittavat liitteet, joista saa lisää tietoa omasta . Jokaisen yritysidean yhteydessä täytyy pohtia, kannattaako yrityksen perustaminen ilman starttirahaa. Sen saaminen ei saa olla ainoa syy .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit