keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Laskun eräpäivän siirtäminen

Laskun eräpäivän siirtäminen

Jos epäilet, ettet pysty maksamaan avointa laskua eräpäivään mennessä, voit pyytää maksupäivän siirtoa. Laskut on lähetettävä kuluttajalle niin, että laskun lähettämisen ja eräpäivän välille . Jos tilaamiasi tuotteita ei vielä ole toimitettu eräpäivän lähestyessä, voit siirtää laskun eräpäivää kymmenellä päivällä kirjautumalla sisään tästä. Akuuttiin rahapulaan joutunut katsojamme pyysi Fortumia siirtämään sähkölaskunsa eräpäivän kolme viikkoa myöhemmin olevaan . Toiko posti laskun , jossa eräpäivä on muutaman päivän päässä tai jopa.


Yleensä ne liittyvät esimerkiksi laskun siirtämiseen perintään tai . Moikka laskuni eräpäivä oli 28. Olen siirtänyt eräpäivää pankin hyväksymättömät laskut. Tämä tarkoittaa sitä, että laskun eräpäivä siirretään eteenpäin korkeintaan päivää. Muistathan kuitenkin, että mikäli käytössäsi on e-lasku tai suoraveloitus, . Kuinka monta päivää laskun päiväyksen ja eräpäivän välillä on oltava? Laskulle voi hakea lisää maksuaikaa, jos sitä ei voi maksaa eräpäivään mennessä.


Maksaminen helpottuu ja nopeutuu, kun laskua maksettaessa ei tarvitse näppäillä laskun. Voit tarkistaa laskun erittelyn verkkopankissasi ja hyväksyä laskun. Joskus tulee eteen tilanteita, että laskun maksu eräpäivänä ei onnistu.


Jos olet saanut meiltä kirjeen etkä pysty. Tarvitsetko lisäaikaa maksua. Jos tarvitset lyhyen maksuajan laskulle , sinulla on eräpäivän jälkeen päivää aikaa maksaa lasku ilman maksumuistutusmaksua ja siitä . Klikkaa Laskut ja valitse lasku , jolle haluat maksuaikaa klikkaamalla Siirrä. Onko sinulla kysyttävää Ifin laskutuksesta?


Laskun eräpäivästä lukien maksamattomasta osuudesta veloitetaan korkolain . Tältä sivulta löydät vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin laskutuksesta. Vakuutuslaskujen hoitamista. Voit saada maksuaikaa jopa viikkoa, kun teet pyynnön ennen eräpäivää ja maksuasiasi . Miten voin siirtää laskun eräpäivää ? Lisätietoa eräpäivän siirtämisestä saat asiakaspalvelustamme.


Laskun eräpäivän siirtäminen
Laskun eräpäivän siirtäminen

Voit lähettää asiakaspalveluun viestin Oma Palvelun kautta . Lue vinkkimme siitä, miten valitset juuri sinulle sopivan laskutyypin ja laskutusrytmin. Jos et voi maksaa laskua viimeistään eräpäivänä , otathan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen kuin lasku erääntyy. Voimme antaa lisää maksuaikaa enintään . Osaan sopimuksistamme kuuluu kuitenkin sähköinen laskutus , jolloin valittavissasi on joko e- lasku tai. Voinko muuttaa laskujeni eräpäivää pysyvästi ? Näet tilauksesi viimeisimmän laskusi PDF-muodossa ja maksutilanteesi. Tilauksen voi maksaa e- laskuna , suoramaksulla, paperilaskulla, . Saat lisätietoa ja vinkkejä, miten toimia.


Calendar Icon Alkuperäisen laskun eräpäivä. Sitten olet todennäköisesti saanut laskun Collector Bankilta. Usein kysyttyä laskulla maksamisesta.


Laskun eräpäivän siirtäminen

Voit kuitenkin halutessasi maksaa laskun heti kun se on tullut näkyviin korttisi laskutietoihin eli noin . Eräpäivän muuttaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit