tiistai 19. kesäkuuta 2018

Kela matkakorvaus maksukatto

Maksat yhdensuuntaisesta matkasta enintään euron omavastuun. Kela korvaa sen ylittävät kustannukset. Jos matkasi maksaa vähemmän . Matkakorvausten omavastuu on enintään . Kelan korvaamien taksimatkojen omavastuu on euroa yhteen suuntaan tehdyltä matkalta.


Aihesanat Kela -taksi matkakorvaukset taksitaksimatkat . Saanko Kelasta matkakorvauksia , jos liikun kuntoutukseen omalla autolla? Terveydenhuollon maksukatto. Kun maksukatto on ylittynyt, Kela lähettää kirjeen ja erillisen ilmoituksen, . Kun matka tilataan keskitetystä palvelunumerosta, matkakorvauksen saa heti.


Julkisessa terveydenhuollossa on vuotuinen maksukatto , joka on 6euroa. Nämä käyntimaksut kerryttävät maksukattoa. Kelan vammaisetuuksia, matkakorvauksia kesämökiltä hoitopaikkaan tai. Julkisten terveyspalvelujen maksuilla on kalenterivuosittainen maksukatto , joka . Kalenterivuosittain seurattava lääkkeiden omavastuiden maksukatto on.


Tällöin asiakas saa matkakorvauksen heti taksissa ja maksaa matkastaan vain . Kela ilmoittaa kirjeellä, kun maksukatto on ylittynyt. Lääkekustannusten maksukatto sekä matkakorvausten matkakatto hoidetaan Kelan kautta. Julkisen terveydenhuollon maksujen kalenterivuosittainen maksukatto eli asiakasmaksujen. Maksukatonpiiriin eivät kuulu . Kelan sivuille on koottu tietoa matkakorvauksista.


Kela seuraa omavastuun karttumista vuoden aikana. Jos vuotuinen maksukatto täyttyy, korvaa Kela. Korvaus maksetaan tarpeellisista sairauden hoidon . Vapaakortin myöntää se sairaala tai terveyskeskus, jossa maksukatto täyttyy. Eläkeläisten taloudelliset etuudet. Kelan matkakorvausten määrä ja omavastuut.


Kela maksaa matkakorvausta sairauden vuoksi lähimpään hoitopaikkaan. Henkilökohtainen Kela -neuvoja ohjaa erityisen tuen tarpeessa olevia sairaita ja vammaisia. On muistettava, että kaikki lääkkeet eivät ole Kela -korvauksellisia,. Kun näytät kuljettajalle Kela -korttisi, saat matkakorvauksen heti tak- sissa ja . Kelan hoitotuet, ylimääräinen rintamalisä ja veteraanilisä. Vapaakorttia haetaan siitä laitoksesta, jossa maksukatto täyttyy.


Muilta osin matkakorvauksia koskevat muutokset ovat voimassa pysyvästi ja ne . Kela voi maksaa maksun matkojen välittämisestä pelkän. Muista näyttää autoilijalle Kela -kortti ennen matkan alkamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit