keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Reflektio synonyymi

Mikä on reflektiivinen ajattelu. Mitä tarkoittaa reflektiivinen ajattelu. Synonyymi reflektio sanalle.


Teoreettisesti reflektion käsitettä on kehitetty lähinnä kognitiivisen ja kokemuksellisen oppimisen lähestymistavoissa. Asiasanat: reflektio -osaaminen, lastentarhaopettajaopiskelija,. Sanaa introspektio käytetään usein synonyyminä sanalle reifikaatio. Termejä reflektiivinen käytäntö ja kriittinen reflektio käytetään usein toistensa synonyymeina , mutta olen sitä mieltä, että jos kriittisen reflektion.


Posts about reflektio written by Yliopistopedagogiikka. Hyväksynkö synonyymit , vai vain kappaleen sanastossa olleen sanan? Vauva, vanhemmuus ja reflektiivinen työote.


Ammatillinen kehittyminen, reflektio , lapsilähtöinen pedagogiikka, lasten. Myös tieto ja reflektiivinen itsetietoisuus ovat käsiteperustaisia mielen tiloja. Toisin sanoen, kyky ajatella harkiten on synonyymi kyky ajatella täsmällisesti.


Ihmisen self-reflection, (itse-heijastus, Itse- reflektio ). RedFox on Suomen suurin sanakirja. Ideointi ja sen reflektio. Päätelmiä ja reflektiota menetelmien ideoinnista. Ohjattu ja tavoitteellinen reflektio tekee seikkailusta kasvatusta - mutta miten?


Ensimmäisessä määrittelyssä monitoimijuus nähdään synonyyminä. Ydinaffekti ei myöskään ole synonyymi tunteille tai tunteiden lähde: se ei ole. Oppimisaihion synonyymejä. Kasvatustieteen opinnoissa tuli selväksi, ettei oppimisessa ja. Nikki on minulle Rock-sanan synonyymi.


Reflektio liittyy yksilön ja. Hän kykenee eettiseen reflektioon ,. Käytän käsitteitä mielenterveys ja mielen hyvinvointi toistensa synonyymeina. Vähitellen eettinen reflektio ja tarinat näkyvät etiikan oppimisessa ymmärryksen. Prosessi lyhyesti: suunnittelu-toiminta-arviointi- reflektio.


Aiheesta on jo saatavissa. Termi näyttämöliikunta, on käytännössä synonyymi liikunta ja fyysinen ilmaisu. Kuten yllä tulee ilmi, Deweyn mukaan reflektio tarkoittaa.


Kirjoitettu hylätty talo vaasa 24. Esseen kirjoittaja: müller online bestellen. Odotukseni kurssin suhteen olivat erityisesti esiintymisen kurssin jälkeen korkealla.


Koen, etteivät argumentointitaitoni ole koskaan olleet järin vahvat, joten . För det är väl så att konstformer som t. Det känns det SÅ himla klumpigt och jobbigt om inte den . Hyvä keino voisi olla myös pieni reflektio rentoutumisharjoitteiden jälkeen – miltä . Myöhäisinä vuosinaan Foucault käyttää siis kokemuksen käsitettä synonyymi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit