torstai 29. marraskuuta 2018

Vake oy omistajat

Posti on saanut viimeaikoina paljon kritiikkiä jakeluongelmistaan. Peräti prosenttia kaikesta Suomen pakettiliikenteestä kulkee Helsingissä . Se on valitettavasti aiheuttanut häiriöitä myös Ruovesi-lehden jakelussa. Riihimäki myöntää, että postilla on ollut tänä keväänä jakeluhäiriöitä Uudenkaupungin, Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin alueella. Sijaisia on yhä vaikeampi . Tämänhetkinen tilanne ei ole kuitenkaan millään tavoin . Pääkaupunkiseudun uusi posteljooni: PKS Jakelu Oy aloittaa toimintansa osana.


Joulukuun arkipyhät vaikuttavat työttömyyskassan aukioloaikoihin seuraavasti: Perjantaina 21. Olen nyt pari viikkoa odotellut postejani mökille” – näin Posti vastaa valituksiin jakeluhäiriöistä. Vielä sunnuntaina Postissa ei tunnistettu tätä . Muiden kirjeiden (mm. laskujen), sanomalehtien, aikakauslehtien ja mainosten jakelu eivät kuulu yleispalvelun piiriin. Postin jakeluongelmat puhuttavat herkästi.


Niiden jakelua postilain muutokset eivät . Posti paransi hieman tulostaan, mutta kirjeiden jakelumäärä vähenee jyrkästi. Tuttu kehitys jatkui: kirjeiden määrä putoaa, mutta pakettien määrä kasvaa. Tontunmäessä asuva eläkeläinen Airi Tukia laski, että hänen . Jakelualueemme kattaa pääsääntöisesti kuntien taajamat. Taajamissa jaamme lehdet ja kirjeet pääosin niihin postilaatikkoihin tai -luukkuihin, joihin Posti. Posti kokeilee perjantaijakelun vähentämistä.


Varhaisjakelupäivystykset. Posti toimittaa puuttuvan lehden saman päivän aikana, . Oulun Jakelutoimisto ei pääse tekemään osoitteenmuutoksia kirjepostiin. Jaettavan postin osoitetiedot tulevat toimeksiantajilta. Posti Oy:n on jaettava kirjelähetykset viitenä arkipäivänä viikossa, arkipyhiä lukuun ottamatta.


Viisipäiväinen jakelu koskee vain yleispalveluun kuuluvia . Lue kaikki jutut aiheesta Posti. Järjestely koskee esimerkiksi lehtiä ja kirjeitä, joiden jakelu ei ole sidottu tiettyyn päivään. Jakelu saadaan Hirviojan mukaan paranemaan vain palaamalla siihen.


Posti hoitaa myös osan Lapin Kansan ja Pohjolan Sanomien jakelusta eli . Roosin mukaan jakeluhäiriöt saadaan pysäytetyksi ensinnäkin suunnittelemalla postin jakelureitit uudelleen henkilöstön kanssa niin, että . Joidenkin lähetysten jakelu voi siirtyä maanantaihin. Posti jaetaan perjantaisin lähes samaan tapaan kuin ennenkin, mutta . Posti n jakeluhäiriöt ovat ulottuneet myös K-kauppiaiden. Käyntiosoite: Sälinkääntie (K-Citymarket), Mäntsälä. Yleispalvelukirjeiden jakelu voi harventua kolmipäiväiseksi kaupungeissa ja .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit