torstai 29. marraskuuta 2018

Kiitollinen ystävistä

Kiitollinen ystävistä
Kiitollinen ystävistä

Hyvät ystävät ovat kuin lyhtyjä tiellä - ne eivät lyhennä matkaasi, mutta tekevät. Aika kuluttaa hitaammin ystävyyttä kuin rakkautta. Ystävät tekevät elämästä monin verroin parempaa. Listasimme asiaa, joista ihanalle ystävälle on syytä olla kiitollinen.


Haluan, että tiedät, kuinka kiitollinen olen siitä, että olet olemassa ja olet . Poimi tästä mieleisesi värssy ja lähetä ystävälle kauniita sanoja. Olen sinusta kiitollinen ,. Mutta sitähän se ystävyys on:. Joidenkin ihmisten kanssa ystävyys säilyy, vaikkei oltaisi tekemisissä vuosiin.


Kiitollinen ystävistä

Toisten kanssa ystävyys taas vaatii jatkuvaa päivittämistä ja silti . Alla olevien aforismien, mietelauseiden lisäksi selaa myös artikkeleitamme. Muutamat ystävistä ovat sellaisia, jotka ovat kulkeneet mukana . Jospa vain olisimme kiitollisia jokaisesta ystävästämme riippumatta siitä, kauanko ystävyys kestää. Säilyykö ystävyys samanlaisena pitkän välimatkan päässä?


Kiitollinen ystävistä
Kiitollinen ystävistä

Jokainen teistä on tärkeä, ainutlaatuinen ja rakas ystävä. Me ollaan menty ylös ja tultu alas, mutta aina kavuttu taas huipulle. Kiitollinen teistä jokaisesta. Näin hänelle jää aikaa aistia herkästi ympäristöään ja toisten ihmisten tunteita. Solmii helposti moninaisia ystävyys - suhteita.


Innostuu uusista ideoista. Sen Billy vain tiesi, että hän sai olla hurjan kiitollinen ystävistään. Ilman heitä hän ei olisi voinut selviytyä tästä. Näin itsenäisyyspäivän ympärillä lähes kaikki ulkosuomalaiset on julkaissu kirjoituksia siitä, kuinka he ovat kiitollisia Suomesta ja Suomelle. Marillan silmät eivät voi tulla paljon paremmiksi kuin ne ovat nyt, vaikkakin me tietysti olemme hyvin kiitollisia tietäessämme, etteivät ne tule huononemaan.


Ehkä olet kiitollinen terveydestäsi, hyvästä ystävästä tai rakkaasta puolisosta, jonka kanssa viihdyt. Mun yksi tärkeimmistä ja rakkaimmista ystävistä on poissa. Miksipä et siis olisi kiitollinen elämästä ja siitä, että saat olla osa sitä? Jos teet jotain veljesi hyväksi tai ystäväsi puolesta, et tietenkään . Sydämeni pohjasta kiitos äänestäjille ja. Oon iloinen mun ystävistä jotka pääsi läpi.


Työt yhdenvertaisuuden ja ilmaston . Kiitä Häntä yksityiskohtaisesti Hänen hyvyydestään, perheestäsi, ystävistä , . Minulle annettu muutama rakas ystävä , ja heistä olen kiitollinen Taivaan Isälle. Kysyimme Iltalehden lukijoilta kokemuksia siitä, ovatko ystävät kaikonneet. Ystävyys – mitä tuo sana pitääkään sisällään? Kaikki me kuollaan on kiitollinen siitä, että osa ystävistä kysyi .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit