keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Kudottu pöllö ohje

Kudottu pöllö ohje
Kudottu pöllö ohje

Virkattu pöllö on ollut tähänastisista töistäni se, johon on pyydetty ehdottomasti eniten ohjetta. Ohjeen laatiminen on ollut s. Lupasin joku aika sitten jakaa teille tämän virkatun pöllön ohjeen. Jokainen tuntuu tykkäävän symppis pöllöstä , meillä tytöt on innostuneet näihin ja . Tässä videossa näytämme miten virkataan pieni DROPS pöllö pääsiäistä varten. DROPS Pääsiäinen: Virkatut DROPS pöllöt ”Safran”- ja ”Muskat”-langoista.


Tulosta: Ohje Kuva Lisää suosikkeihin . Olen nähnyt netissä useita ihastuttavia tämäntapaisia pöllöjä ja kun ohje osui eteen, päätin heti kokeilla. Langaksi valikoitui Bommix Bamboo . Sisältää suuntaa antavan ohjeen ! Tämän projektin aloitin jo talvella. En ole aiemmin virkannut yhtään työtä valmiiksi ja . Osta langat ja tarvikkeet. Virkattu pupu hahmo lelu pehmoeläin pehmolelu lapset vauva vaunulelu lahja muistaminen tuliainen ristiäislahja joululahja virkattu Marja Soikkalan ohje. Nyt pöllön osat voi yhdistää ommellen.


Tunnisteet: Ohje , virkattu pöllö. Jos pöllöt innostaa ja puikot pysyy käsissä, niin ohje siihen löytyy täältä. Neulojat ehkä tajuavat tuosta hepreasta mitä sillä tarkoitetaan :D.


Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin. Pienemmille on tehty suomuvirkkauksella sulkapeite ja siivet. Ohje suomuvirkkaukseen löytyy tämän linkin takaa.


Nämä pöllöt ovat kyllä söpöjä :) Mukavaa kesää! Pöllöistä olen postannut . Ohje pöllöön löytyy ilmaiseksi englanninkielisenä Amigurumi today -sivulta. Vaikka olen vierastanut virkkausta englanninkielisestä ohjeesta, . Se on helppo oppia ja hyvä ohje siihen löytyy esimerkiksi täältä:. This Pin was discovered by Leila.


Kudottu pöllö ohje

Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kirjoittanut Eskola Auli . Http: prinsessajuttu Blogspot. Html Virkkausta vaihteeksi, nukkuva pll on tehty prinsessajuttu ohjeella . Prinsessajuttu -sivuilta! Pitihän se laittaa ohje talteen,.


Yksityiskohtainen neuleohje. Made with love: Virkattu kännykkäpussi ( ohje ) Helppo Virkkaus. Sähköisen valtuuden saanut ei enää tarvitse toisen puolesta asiointiin Kela- korttia, potilasohjetta tai muita potilaan dokumenttejä, sillä valtuus tarkistetaan . Nimittäin pikkuruinen, virkattu pöllönpoika - tai - tyttö. Tarvikkeet Novita Nalle-lankaa pikkuriikkinen nyssäkkä ns.


Kudottu pöllö ohje

Crochet Virkkaa Käsityöt, Lasipurkit, Helppo Virkkaus, Virkkausohjeet , Kudonta, Virkkaa Ideoita,. Mutta pöllö , ei pöllömpi lintu! Tässäpä siis antia ja ohje pöllön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit