keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Uef tenttien tarkastusaika

Jos opintojakson suoritustapana on oppimistehtävä, tarkastusaika on viikkoa palautuspäivästä. Jos opiskelija haluaa suorittaa tentin muulla paikkakunnalla, opiskelija on itse. Jos tentit tai kirjalliset työt palautetaan Avoimelle yliopistolle, säilytyksestä . Kahden kampuksen laitokset järjestävät tenttejä molemmilla paikkakunnilla. Yhden kampuksen laitoksilla ei ole velvollisuutta järjestää tenttejä toisella . Lähtökohtaisesti myöhästyneitä tentti -ilmoittautumisia ei oteta . Voit suorittaan tenttijärjestelmässä olevan tentin oman aikataulusi . Tavallisimpia suoritustapoja ovat tentit (luento- ja kirjallisuustentit) ja erilaiset kirjalliset työt (esim. esseet, oppimistehtävät ja seminaarityöt). Tenttiin ilmoittautuminen.


Mahdolliset erityisjärjestelyt tenttiin tai muut sellaiset suunnitellaan etukäteen. Tarjoaako kielikeskus kielentarkastuspalveluja ja käännöspalveluja? Kansainvälinen laskentatoimi op. Julkisten hankintojen strateginen . Ennen käsikirjoituksen tarkastusprosessia on ohjaajan ilmoittavat tiedekunnan hallintoon kirjallisesti, onko käsikirjoitus hänen näkemyksensä mukaan kunnossa.


Opinnäytetyön alkuperäisyyden tarkastus Moodlessa Turnitin-ohjelmalla . Tutkintorakenteet, opinto-oppaat ja tenttitaulukot. Esitarkastaja voi olla yhteydessä väittelijään väitöskirjan. Kuulustelujen ja tenttien tulokset ilmoitetaan kolmen viikon kuluessa WebOodissa ja yh-. Sisäinen valvonta ja sisäinen tarkastus op.


Opintopinnat kotiin - vinkit tenttiin valmistautumiseen ja muihin oppimisen tapoihin. Yliopistossa valmistuville alemman ja ylemmän korkeakoulututkinnon opinnäytteille tehdään pakollinen alkuperäisyyden tarkastus. Lisää tietoa sähköisestä . Ukk-usein-kysytyt-kysymykset-kauppatietee.


Uef -tunnuksen käyttöoikeudet päättyvät seuraavasti: vrk: Kirjautuminen . Aikuissosiaalityö on yli 18-vuotiaiden kanssa tehtävää suunnitelmallista sosiaalityötä, jonka tavoitteena on vahvistaa henkilön omaa toimintakykyä ja ehkäistä . UEF -tunnukseen liittyviä kysymyksiä. Opintojaksojen ja tenttien arvosteluasteikko. Sähköpostiosoite: mavytoimisto(at) uef. Näinä aikoina tarkastusajasta pitää sopia ohjaajan kans- sa erikseen. Päivitä Moodleen tenttipäivämäärät ja oppimistehtävien palautuspäivämäärät.


Tähän vielä se, että yhden kuukauden tarkastusaika tentillä. Etenkin tällä hetkellä, kun täytyy samaan aikaan lukea tenttiin ja. Olen ollut tämän lukukauden ajan UEF -lähettiläänä ja kuulin.


Esimerkiksi seuraava kiireetön hammaslääkärin tarkastusaika löytyy jo kahden viikon päästä. Vilpiksi katsotaan esimerkiksi plagiointi tentissä tai esseetehtävässä. Kuukauden tarkastusaika ei koske pro gradu -tutkielman esitarkastusta, vaan työn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit