tiistai 12. helmikuuta 2019

Lisäennakon hakeminen

Näin voit välttyä jäännösverolta ja . Pääset hakemaan ennakkoveroa tai lisäennakkoa esimerkiksi ”Toimintojen” kautta. Lisäennakkoa on mahdollista hakea myös paperilomakkeella. Tämän jälkeen henkilöasiakkaan on mahdollista hakea lisäennakkoa puuttuvien verosuoritusten kattamiseksi aina verotuksen päättymiseen . Vain yksi kuukausi aikaa yhteisöillä hakea lisäennakkoa.


Muutoksen jälkeen lisäennakkoa pitää myös hakea verottajalta erikseen. Yritys voi myös maksaa oma-aloitteisesti lisäennakkoa , jos ennakkovero on ollut. Yhteisön ja yhteisetuuden on tehtävä ennakkoa ja lisäennakkoa koskeva hakemus sähköisesti. Ennakon täydennysmaksu poistuu. Siellä voi myös määrittää lisäennakon eräpäivän, joka voi olla kuluva päivä tai enintään . Palvelussa osakeyhtiöt ja yhteisetuudet voivat myös hakea tai muuttaa.


Yrityksen ei tarvitse hakea erillistä lupaa paperista ilmoittamista varten . Sitä voisi hakea lomakkeella, mutta eiköhän sekin hoidu . Sen pitää kuitenkin olla kolmen viikon kuluessa lisäennakon määräämisestä. Yhteisöjen ja yhteisetuuksien tuloverotus, lisäennakon hakeminen ja muut ennakoiden muutokset, oikaisuvaatimukset ja muita hakemusasiat . Verovuoden perusennakoiden hakeminen tapahtuu samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Perus- ja lisäennakko hakemukset tehdään . Nyt muutoksen hakeminen tuli aikaisempaa helpommaksi. OmaVerossa hoidetaan mm. Mikäli lisäennakkoa haetaan ja maksetaan myöhemmin kuin kuukauden . Osakeyhtiön on tehtävä maksamisesta hakemus sähköisesti.


Jos tilikausi päättyy 31. Tällöin lisäennakko voidaan . Voit hakea uutta ennakkoveroa sekä muutosta ennakkoveroon aiempaa pidempään, aina. Lue lisää lisäennakoista ja niiden hakemisesta verottajan sivuilta tästä linkistä. Omaverossa voit muun muassa tilata verokortin tai hakea ennakkoveroa, antaa oman tai yrityksen.


Vielä voi halutessa hakea lisäennakkoa paperilomakkeella. Haettu lisäennakko tulee maksettavaksi yhdellä kertaa. Sen jälkeen ennakon täydennysmaksun korvaa lisäennakko.


Lisätietoa lisäennakon hakemisesta ja . Myös ennakkoveron hakeminen pitää tehdä marraskuun alusta alkaen verkossa. Muutoksessa on olennaista, että lisäennakkoa on haettava. Asiakas voi hakea lisäennakkoa edelliselle vuodelle.


Uuden päätöksen saa, kun hakemus on käsitelty. Yrityksen tavoitteena on tietenkin osata arvioida tulot mahdollisimman tarkkaan oikein. Verohallinnolta lisäennakkoa.


Miten lisäennakon hakemus tehdään? Portaikkoverokortin asteikkoprosenttien muuttaminen yhdeksi prosentiksi 4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit