torstai 28. helmikuuta 2019

Tilausvahvistus ei tullut

Tilausvahvistus ei tullut
Tilausvahvistus ei tullut
Tilausvahvistus ei tullut

Kilpailu- ja kuluttajavirasto neuvoo tiedotteessaan, että jos kuluttaja ei ole saanut tilausvahvistusta , hänellä ei myöskään ole velvollisuutta . Mikäli Gmail on merkinnyt . Mietin vain, saanko siitä tiedon, kun tilausvahvistusta ei ole tullut. Ja kun maksoin verkkopankissa, otetaanko maksu kun tilaus lähetetään vai . Hei, asiakas ilmoitteli sähköpostilla ettei ole saanut tilausvahvistusta tänän tekemästään tilauksesta . Koska tilausvahvistuksen lähettäminen on tullut pakolliseksi koko EU:n . On myös mahdollista että tilausvahvistus on mennyt roskapostikansioon. Tuotteet ovat tulleet , maksu on maksettu niistä etukäteen eli kuittina toimii.


Yritys ei ole vastannut kyselyihini puuttuvasta tilausvahvistuksesta tai kuitista. Tuolla omilla sivuilla ei myöskään ole mitään tietoja tilauksesta, lukee vaan tossa yhessä kohdassa . Telia rahoituksen puuttuva tilausvahvistus. Aloita uusi keskustelu.


Myöskään tilauksen postituksesta ei tullut sähköpostia, mutta tekstiviesti onneksi tuli. Moi, olen päivittänyt asuntoni valokuituyhteyden Kodin netti 100Mbit:seen, aiemmasta kymppimegaisesta yhteydestä. Tilauksen tein elokuun viimeisellä. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus.


Valitettavasti meillä ei ole mahdollisuutta lähettää sinulle uutta tilausvahvistusta. Pitääkö tilaus uusiksi jos se ei ole mennyt läpi? Tämä ihmetyttää myös itseäni, sähköpostissa tilausvahvistus mutta kirjautuneena ei näy koko tilausta. Eli minulla ei ole käsitystä onko . Tilausvahvistuksen pitäisi lähteä automaattisesti muutaman minuutin kuluessa tilauksen . Rekisteröityminen ei ole pakollista ostaessasi verkkokaupastamme, mutta rekisteröityessäsi. Täytä lähetyksen mukana tullut asiakaspalautuslomake ja palauta se . Tuotteiden tilaaminen Palvelun kautta ei edellytä rekisteröitymistä.


Voiko tilaus peruuntua tilausvahvistuksen jälkeen? Ennen klo tulleet tilaukset pyrimme ja onnistumme usein lähettämään. Huomioithan, että tilausvahvistuksen saapumisessa saattaa olla viivettä.


Tilausvahvistus ei tullut

Täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja lisää siihen asiakaspalvelusta . Asiakas saa tilauksestaan tilausvahvistuksen ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen jättämisen jälkeen. Saat tilauksen tehtyäsi tilausvahvistuksen. Kun olemme saaneet tilauksesi, saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostitse.


Liimaa paketin mukana tullut rahtilomake pakettiin aikaisemman rahtilomakkeen päälle. Kampanjakoodeja ei voi käyttää Online Exclusive -tuotteisiin. Tunnistat nämä tuotteet. Jos asiakkaalle ei tule.


Tilausvahvistus ei tullut

Sähköpostiosoitteeseen lähetetään tilausvahvistus ja muut mahdolliset tilausta koskevat tiedot. Ostoehdot muodostavat yhdessä tilausvahvistuksella vahvistetun tilauksesi kanssa. Miksi laskua ei tullut paketin mukana?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit