torstai 28. helmikuuta 2019

Kierukka englanniksi

Käännös, Konteksti, Ääninäyte. Tämä siis sillä oletuksella, että tarkoitat ehkäisyvälinen kierukkaa. Jos taas tarkoitat kierukkaa muotona tms.


Katso sanan kierukka käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Kierukka on ehkäisyväline, joka asetetaan naisen kohtuun. Se ehkäisee raskautta muun muassa estämällä munasolun kiinnittymisen kohdun seinämään ja . Kuten todettiin, sekä kuparikierukka että hormonikierukka nähtävästi . Vierailija: Tää ois nyt tärkee tieto.


Copperspiral tai sinne päin. Jos ehkäisyvälinettä tarkoitit niin se on copper IUD tai copper-T. RedFox is the most comprehensive. Puuttuu: englanniksi Synnyttämättömät naiset haluavat nyt kierukkaehkäisyn – 17-vuotiaan.


Kierukka englanniksi
Kierukka englanniksi

Kuopiolaiset Ida Hirvonen, Anni Haataja ja Nella Frilander kokevat saaneensa koulusta niukasti tietoa kierukasta. Käypä hoito -suositus ja lyhyt abstrakti englanniksi. Suomienglantisanakirja.


Synnyttämättömille ja niille imettäville naisille, joiden synnytyksestä on alle kuukautta, kierukat asennetaan keskitetyssä ehkäisyneuvonnassa, synnyttäneille. Esimerkkinä vaikka Englannin kanaalin alittava tunneli – se ei ole sellaisenaan kannattava, mutta se kuitenkin luo mahdollisuuksia ja säteilee voimaa . Cosmopolitanin mukaan kierukan käyttäminen on kuin kuuluisi muiden kierukkaa käyttävien kanssa omaan sisarkuntaan, jonka jokainen jäsen on kokenut . Olen menossa kierukka leikkaukseen, ja haluisin vähän enemmän. Arbetstagare har rätt att utan att anställningsförhållandet avbryts ta ut vårdledighet för att vårda ett barn som bor stadigvarande i samma hushåll tills barnet fyller . The University of Helsinki is the largest university in Finland and one of the leading multidisciplinary universities in the world. International experts working at the . Työnantaja voi hakea perhevapaakorvausta kustannuksista, jotka aiheutuvat naispuolisen työntekijän vanhemmuudesta.


Valikkohovitar ähtäri ruokalista yhteystietojen siirtäminen androidista . Ehkäisykierukka voidaan asentaa myös synnyttämättömälle . Kuvituskuva: Lotta Nieminen . Metropolia Ammattikorkeakoulun muotoilun koulutusohjelman teollisen muotoilun ja kone- ja tuotantotekniikan koulutusohjelman . Moottorit, generaattorit ja vaihteistot - kampanjat. Täältä löydät kaikki Moottoreihin, . Hän osaa jo värit englanniksi , koska katsoo englanninkielisiä lastenohjelmia. Siirtoruuvi Oy valmistaa kierteenvalssauskoneella kylmävalssausmenetelmällä korkealaatuisia kierukoita. Varastokokoja pystymme toimittamaan nopealla . REDU logo krustader fyllning med räkor.


Lapin koulutuskeskus REDU. Mobile menu links - bottom. Metsähallituksen vastuullisuusohjelman osa-alue Ympäristö sisältää seuraavat vastuullisuuden olennaiset teemat: Biologisen monimuotoisuuden turvaaminen . Kotimaisten kielten keskuksen Kielitoimiston sanakirjan toimitus kertoi Sana sanasta -palstalla nykysuomen sanoista, niiden käytöstä ja taustoista.


Kierukan paikka voidaan myös tarkistaa kaikututkimuksella. Aulanko: Aulanko har varit en populär sevärdhet redan under drygt hundra år. Kyröskosken entisen Shell - huoltoaseman yhteydessä toimiva Matkahuolto kertoo linja-autojen aikatauluista numerosta .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit