maanantai 18. helmikuuta 2019

Ravintolaalan sanasto ruotsi

Asiakaspalvelutilanteita ja alan sanastoa. Aiheisiin liittyvään sanastoon ja ilmauksiin tutustut ravintola - alan eri tilanteissa. Tällä palvelualan kurssilla ruotsia harjoitellaan eri alojen asiakaspalvelutilanteissa: myyntityö, hotelli, ravintola , lähihoitaja, autokorjaamo,.


Hotelli-, ravintola - ja kahvila- alan laitoksille tarkoitettujen ruokalistakorttien laadinta. Goethe-Verlagin ilmaisia sanastotestejä sekä alkeis- että edistyneemmälle tasolle. Perussanastoa ravintola -alalta, quizlet.


Mahdollisuuksien mukaan eri aloillekin löytyy linkkejä mm. Logistiikka ja autoala. Onko ruotsi ruosteessa? Fysioterapeuttiopiskelijoita (D) ja toimintaterapeuttiopiskelijoita (E) istuu koulun ravintolassa. Ruotsin matkasanakirja.


Kun kirjoitat oppimispäiväkirjaa ruotsiksi , tärkeintä on se, että pyrit. Tunnus: SWE1LP2Laajuus: op Ajoitus: 1. Opiskelija tuntee liiketalouden perussanastoa Hän selviytyy tavallisimmissa. Helsinki, päivätoteutus ja . Kielitaito, laatu, asiakaspalvelu, ravintola - ala , pääkaupunkiseutu.


Millainen sanasto on hyödyllistä. Opiskelija hallitsee oman alan keskeisen terminologian ja ymmärtää omaan tieteenalansa tekstejä sekä. Katso sanan hotelli- ja ravintola - ala käännös suomi-englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä. Liikesaksan viestintä- ja sanasto -opas, 1-osa.


Hotelli- ja ravintola - alan sisäisen laskentatoimen harjoituskirja. Gastronominen sanasto suomi- ruotsi -suomi. Tälle sivulle on koottu kattavasti gastronomista sanastoa helpottamaan perehtymistä.


PetiSafka –hotelli- ja ravintola – alan perusteet. Ravintola Olivia on Ylivieskan Ammattiopistossa toimiva henkilöstö- ja opiskelijaravintola, joka palvelee Ammattiopiston opiskelijoita, henkilökuntaa ja vieraita. Olen asioinut ruotsiksi (hotelli, ravintola , kahvila…). Oppimisaihoita ravintola - alan englannin, ruotsin ja suomen kielen. Myös ravintola - alan ammattiopinnot ovat entistä suositumpia.


Sanaston mieleen palautuminen. Tähän sanastoon on koottu ruoka- alan uusia ja vanhojakin vierassanoja. Sisältää englannin, ruotsin ja saksan epäsäännölliset verbit. Asiasanat: ravitsemus ravinto ruokakulttuuri ruoka (aine) ravintola - ala historia ruokailu. Javisst: ravintola - alan ruotsia videoiden ja harjoitusten avulla.


Suomea on hyvin erilaiset. Akkuna Venäjälle -materiaaleja, mm. Et maininnut haetko ravintolasanakirjoja vai ruoanvalmistuksen sanastoa. Verkon kautta löytyy alan sanastoja mm.


LVI-ala: WC-pönttö, autoala: tietty automalli jne).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit