perjantai 15. helmikuuta 2019

Kokoustekniikka pöytäkirja

Työjärjestys esityslistan ja vakiintuneen kokouskäytännön mukaan. Päätökset äänestämällä. Hyvässä kokouksessa tehdään rakentavassa hengessä selkeitä päätöksiä, jotka kirjataan pöytäkirjaan. Kokous ei kestä liian pitkään ja se . Usein rutiini, mutta mainittava pöytäkirjassa. Esityslistat ja niiden sisältö.


Edellisen kokouksen pöytäkirjan hyväksyminen. Puheenvuoropyyntö-, äänestys- ym. Kokouksen kulku ja kokoustekniikka. Tavoitteena on, että kokoustekniikan osaaminen ja kokousten.


Käytännössä valtuustossa tehtyjä suullisia aloitteita kirjataan pöytäkirjaan. Kuvayhteys mahdollistaa normaalin kokoustekniikan. Osaa muotoilla päätökset pöytäkirjaan.


Paikka: Bulevardi B, K-409. Hyväksytään esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Pyydän merkitsemään eriävän mielipiteeni pöytäkirjaan. PJ ” Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan kutsu kokoukseen ja esityslista lähetetään. Näihin asti voimassa olleen yhdistyslain 14.


Avaan keskustelun (kop) ja tehkää ehdotuksia puheenjohtajaksi”. Laillisuus ja päätösvaltaisuus. DDI on kuitenkin siirtynyt viime syksystä alkaen yhden pysyvän . Osallistujat perehtyvät huolellisesti kaikkiin . Kurssilla tutustut kokousprosessiin valmistelusta pöytäkirjan laatimiseen ja . Jokaista sanaa ei todellakaan tarvitse kirjoittaa, vaikka pöytäkirjoja. Karjalaseurojen Satakunnan piiri järjesti kokoustekniikan kurssi Harjavallan. Sen mukana lähetetään josta ilmenevät kokouksessa . Tarkistettiin pöytäkirja.


Pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset. Jäsenmak- sun maksamatta. Jokainen muutos tai vähintäänkin muuttunut asiakirja listataan pöytäkirjaan ja. Yläkerran monitoimiluokka, m², kokouksiin ja opetukseen sekä pieniin juhliin kokoustekniikka , tuntihinta €. Opinnäyte ilmoittautuminen ja pöytäkirja.


Vaikka yleinen käytäntö onkin, että sihteeri kirjoittaa pöytäkirjan , hänen tulee kirjoittaa. Mitä suurempi kokous, sitä tärkeämmässä asemassa on kokoustekniikka. Lisäksi kerrotaan, millainen on selkeä päätös ja miten pöytäkirjoja ja muistioita laaditaan. Mukana ovat mallit yhdistyksen. Valitaan pöytäkirjan tarkastaja ja kaksi ääntenlaskijaa.


Pekka Kääriäinen, valiokunta-avustaja kokoustekniset tehtävät: VaV ja jaostot p. Ensimmäinen pöytäkirja on päivätty 20. Osasto tuli perustettua, vaikka kokoustekniikka ei oikein hallussa ollutkaan. IW- netti sopii mainiosti tähän kokoustekniikan sekä helpompaan . Keskustelussa korostettiin uuden kokoustilan nykyaikaisen kokoustekniikan.


LISÄTIETOJA PÖYTÄKIRJAN PÄÄTÖKSISTÄ Tuija Javanainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit