maanantai 18. helmikuuta 2019

Turkki englanniksi

Turkki englanniksi
Turkki englanniksi

Turkissa puhuttava turkkilainen kieli. Turkin valtion virallinen kieli (kielitunnus: tr). Katso sanan turkki käännös suomi- englanti. Ilmainen Sanakirja on monipuolinen sanakirja netissä.


Turkki englanniksi - käännökset, esimerkkilauseet, synonyymit, taivutus sekä ääntäminen. Käännös sanalle turkki suomesta englanniksi. Finnish Electronic Dictionaries and Translators. Greikalaiset oliwat jopäälle wiiden wuoden Turkin kanssa wapaudestansa.


Suomienglantisanakirja. Aleksanderilla kyllä teki mieli heitä auttaa, ja oli sitä Englannin ja Franskan kanssa . Tuesday: tiistai tulip: tulppaani tuna: tonnikala tungsten: volframi Tunisia: Tunisia Turkey : Turkki turkey : kalkkuna Turkmenistan: Turkmenistan turnip cabbage: . Online Turkki Englanti Sanakirja. Tarkista oikeinkirjoitus, kielioppi ja ääntäminen. Tämä ilmainen kokoelma englanninkielistä materiaalia auttaa sinua oppimaan puhuttua englantia.


Turkki englanniksi

Valitse materiaali sen mukaan, mikä kiinnostaa sinua sillä . Tavoitteet Metsähallituksen Luontopalveluille ja Eräpalveluille asetetaan tulosohjaavien ministeriöiden (YM ja MMM) kanssa laaditussa . North Atlantic Treaty Organization (NATO) ( englanniksi ). Jäsenet ‎: ‎Perustettu ‎: ‎4. Lähteeksi ilmoitetaan Turkin. Kun sataa kaatamalla, englanniksi ei sada akkoja taivaalta, kuten suomeksi voi sanoa, vaan kissoja ja koiria.


Maailman parhaaksi jalkapalloerotuomariksi monen arvostama italialainen Pierluigi Collina jakaa oikeutta lauantaina Istanbulissa . Vastavetona Puolan kieltäytymiseen Saksa sanoi irti sekä Englannin kanssa. Englannin , Ranskan, Puolan, Romanian ja Turkin edustajien konferenssin. Evästeiden käyttö verkkosivuilla. Sivustolla käytetään evästeitä sen takaamiseksi, että palvelu on turvallinen, tehokas ja käyttäjäystävällinen.


Australia (AU) englanti. Bosnia ja Hertsegovina (BA) englanti, kroatia. Sosiaalipalvelujen tehtävänä on huolehtia sosiaalisen turvallisuuden ja hyvinvoinnin ylläpitämisestä.


Sen tarkoituksena on parantaa kuntalaisten edellytyksiä . Sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmät jaotellaan käyttötarkoitustensa ja . EU:lla on tulliliitto Turkin kanssa. Lisätietoja ( englanniksi ). Tulliliitto ( englanniksi ). University of Applied Sciences programmes. Nimittäin itseäni vähän vaivaa tuo Englantilainen. Yleistietoa Pikakääntäjän tarjoamista englanti - turkki -käännöksistä.


Turkki englanniksi

Opiskele suomi - englanti UK netissä 1helpolla tehtävällä, joista saa ladattua ilmaiset MP3-äänitiedostot. Näihin hotelleihin et tahdo hukata rahojasi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit