perjantai 15. helmikuuta 2019

Esityslista muut asiat

Hyvin valmistelluissa kokouksissa ehdotus esityslistasta on toimitettu. Päätösasiat (sijoitetaan esityslistaan tärkeysjärjestyksessä tai loogisen etenemisen vaatimassa järjestyksessä), 5. Esityslista eli asialista on kokouksessa käsiteltävien asioiden listaus. Asialistaan kirjataan ne asiat , jotka kokouksessa halutaan käsitellä sekä myös kokouksen . Virallisissa kokouksissa asioiden käsittelyjärjestys etenee kokouksen kulun. Avaaja toteaa: siirrymme esityslistan kohtaan kaksi: kokousvirkailijoiden valinta. Jos keskustelua syntyy enemmän, tulee asia siirtää kohtaan muut asiat.


Esityslista muut asiat

Ajoissa lähetetyt materiaalit mahdollistavat asioihin tutustumisen ja oikea. Kokouksissa hyväksytään aluksi esityslista kokouksen työjärjestykseksi. Päätösvalta vain erikseen delegoiduissa asioissa.


Esityslista muut asiat

Muut esityslistalla mainitut tai käsiteltäväksi otetut asiat. Otsikko määrää asiasisällön . Kokouksen aikana esille tulevat, esityslistalta puuttuvat asiat , jotka eivät vaadi toimenpiteitä. Jos muut hyväksyvät puheenjohtajan tulkinnan, siitä tulee.


Esityslista muut asiat
Esityslista muut asiat

Ennen kokousta puheenjohtaja valmistelee asiat ja esityslistan yhdessä. Edellisen kokouksen jälkeen on kuitenkin ollut havaittavissa merkkejä siitä, että asian vakavuuteen on herätty ja kiinnitety laajasti huomiota, . Pysyvät asiantuntijat ja muut kutsutut. Hyväksyttiin kokouksen esityslista. Laitala esitteli ohjelman projektien kokonaiskuvan sekä kävi läpi ajankohtaiset asiat. Yhtiökokouksen alussa ei enää voida esityslistalle ottaa päätettäviksi tarkoitettuja asioita.


Eli päätettävät asiat tulee olla mainittu jo kokouskutsussa. Kokouksessa voidaan ottaa esille keskusteltavaksi asioita , mutta niistä ei . Kuntaliiton hallituksen seuraaviin kokouksiin suunnitellut asiat. Yleensä päätösehdotus ilmenee esityslistasta , jolloin asian käsittely.


Esityslista muut asiat

Jos esityslistalla on kohta Muut asiat tai vastaava, niin niistä ei voi tehdä päätöksiä. Tuo kohta tarkoittaa vain yleistä keskustelua, ja siksipä se . OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS. Kokouskutsuun on hyvä liittää esityslista eli mitä asioita kokouksessa käsitellään. Pöytäkirjan lopussa on yleensä pykälä ” muut mahdolliset asiat ”. Isännöitsijä laatii esityslistan yhdessä hallituksen kanssa. Neuvoston istunto (työllisyys, sosiaalipolitiikka, terveys ja kuluttaja- asiat ), 8. Myös suljettujen kokousten pöytäkirjat ja muut asiakirjat ovat julkisuuslain.


Kokouksen esityslista sisältää asioiden valmistelun ja päätösehdotukset. Oulun Shakkiseura ry:n vuosikokouksen 28. Vuosikokouksen päätyttyä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit