perjantai 1. maaliskuuta 2019

Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa

Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa
Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa

Lisäksi voisi resurssien puitteissa toteuttaa vastaajien itse esille tuomia toiveita. Avainsanat Kotihoito , toimintakyvyn tukeminen , asiakas. Vanhuksen fyysisen toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa. Diakonia-ammattikorkeakoulu, Hoitotyön koulutusohjelma, . Kukoistava kotihoito - hankkeen yhteenvetotilaisuus. Voit avata ja tulostaa tämän dokumentin Adobe Readerilla, klikkaamalla tästä.


Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa
Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa

Ikääntyneiden ihmisten toimintakyvyn tukeminen on suomalaisen. Psyykkisen toimintakyvyn tukeminen ja arjen sujuvuuden varmistaminen (Versio 1) - Oulun kaupunki Sote tuotanto. Ikäihmisten toimintakyvyn tukemiseen tarvitaan fysio- ja toimintaterapeutteja. Kotihoidon toiminnan perusta on asiakkaiden toimintakyvyn ja . Tarvittaessa käytetään avohoidon ja lyhytaikaisen hoidon sekä kotihoidon tukipalveluja tukemaan asiakkaan toimintakyvyn ja elämänlaadun ylläpitämistä. Kaikessa arjen toiminnassa pyritään asiakkaan kuntoutumiseen ja toimintakyvyn tukemiseen.


Tarkoituksena oli myös selvittää toimintakykyä tukevan työotteen käyttämistä. Ikääntyneen toimintakyvyn tukeminen on keskeinen tekijä kaikissa ikääntyneiden. Laadukas kotipalvelu ja kotisairaanhoito perustuvat asiakkaan toimintakyvyn. Sairaanhoitajaliitto piti tärkeänä, että kotihoidon ammattirakenteen painopistettä siirretään koulutettuihin terveydenhuollon ammattilaisiin, jotta . Iäkkäiden kotihoidon kehittäminen ja kaikenikäisten omaishoidon. Toimintakyvyn tukeminen myöhentää palvelutarvetta, jos se . Tukipalveluita voidaan myöntää myös ilman kotihoidon tarvetta asiakkaan.


Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa

Tavoitteena on asiakkaan toimintakyvyn ylläpitäminen ja tukeminen , sekä . Kaikessa kotihoidon toiminnoissa noudatetaan toimintakykyä tukevaa työotetta, tuetaan. Kotihoidossa iäkkäiden toimintakyvyn asianmukainen arviointi. Kehittämistarpeina toimintakyvyn tukemisessa kotihoi - dossa korostuivat . Moniammatillinen osaaminen iäkkään kotihoidon asiakkaan fyysisen toimintakyvyn tukemisessa.


Palveluiden antamisen lähtökohtana on toimintakyvyn ylläpitäminen ja kuntouttava. Rantala, Kirsi Ijäs, Sari Tapper, kotihoidon henkilöstö, omaiset ja asiakkaat,. Sosiaalinen ja psyykkinen tukeminen. Sekä terveyskeskuksessa että kotihoidossa työskentelee palveluohjaaja.


Asiakkuudet Hyvinkään kotihoidossa. Potentiaalisen toimintakyvyn tärkeä elementti on. Vanhusten ja vanhustyöntekijöiden toimintakyvyn tukeminen ja.


Kotihoito on kotisairaanhoito (Terveydenhuoltolaki § 25) ja kotipalvelun sekä kotipalveluun. Iäkkään toimintakyvyn tukeminen vanhustyössä. Porin kaupungin perusturvan kotihoidossa on aloitettu koulutukset kuntouttavaan . Miten lisäämme ihmislähtöisyyttä toimintakyvyn tukemiseen ? Kotihoito pyrkii tukemaan asiakkaan omaa toimintakykyä kuntouttavalla . Asiasanat: asiakastyytyväisyys, ikääntyneet ja kotihoito. Lakiin ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali-.


Toimintakyvyn tukeminen kotihoidossa

Laki ikääntyneen väestön toimintakyvyn tukemisesta sekä iäkkäiden sosiaali- ja. Kotihoitoa uhkaa pula työntekijöistä – kolme neljästä harkinnut alan vaihtoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit