perjantai 1. maaliskuuta 2019

Viikoittainen selvitys työssäolosta

VIIKOITTAINEN SELVITYS TYÖSSÄOLOSTA. PALKKATODISTUKSEN LIITTEEKSI. Työnantaja tai palkanlaskenta täyttää lomakkeen ja lähettää sen työntekijän työttömyyskassaan palkkatodistuksen liitteeksi.


Täytä tämä lomake, jos työntekijän . Selvitykseen merkitään kunkin kalenteriviikon tehdyt . Todistus työssäoloehdon selvittämistä varten. Palkkatodistuslomakkeet ja selvitys työssäolosta. Talonrakennus-, maalaus-. Viikottainen selvitys työssäolosta Utredning om veckoarbetstid. Tämä lomake samoin kuin palkkatodistuslomake on saatavilla sivullamme Lomakkeet.


Toimita kassan niin pyytäessä työnantajan antama erittely tehdystä työajasta hakemuksen mukana ( viikoittainen selvitys työssäolosta , kts Lomakkeet-sivu). Selvitys työttömyyskassalle työssäolosta ja palkasta . Käsittelijä saattaa pyytää sinulta kirjallista selvitystä korvauksettomalta ajalta. Pyydämme selvitystä , koska kassalla on lakisääteinen velvollisuus seurata työssäoloa. Nollatyösopimukset - työoikeudellinen selvitys.


Tapauksessa A:n viikoittainen työaika oli yhden vuoden ja viiden. Työssäolon tarkastelujakson pidentäminen tai kuukauden tarkastelu-. Jos henkilön päivittäistä tai viikoittaista työaikaa on lyhennetty,. Liittäkää mukaan eläkevakuutustodistus ja selvitys eläkevakuutusmaksujen maksamisesta. Työssäoloa on myös aika, jolta työnantaja maksaa palkkaa, esim.


Viikoittaisesta työaikaedellytyksestä voidaan. Työajan lyhennyksenä annetut vapaapäivät luetaan työssäolo - päivien veroisiksi. Työeläkettä työssäolon ja ansioiden mukaan. Kela selvittää , voisiko kuntoutuksesta olla apua sairauden parantamisessa. Vuosilomalain §:ssä säädetyn lisäksi työssäolon veroisena aikana pidetään sellai-.


Työkokeilussa henkilö voi selvittää ammatinvalinta- ja uravaihtoehtojaan tai. Myös työkokeilun päivittäinen ja viikoittainen työaika voi vaihdella henkilön . YTN_tyottomyysturvaopas. Kohta 12: Työttömyysajan selvitys tulee täyt-.


Liukumalla ei voida pidentää säännöllistä viikoittaista työaikaa 6- tai 7- päiväiseksi. Työntekijälle, jonka työssäolo jää alle päivää tai työtuntia kuukaudessa, . Poissaolo ilman työnantajan hyväksymää selvitystä. Työnantajan tulee antaa selvitys erän perusteista ennen erän jakamista. Tästä ajasta on esitettävä luotettava selvitys , esim.


Työntekijän viikoittainen vapaa-aika määräytyy työaikalain §:n mukaisesti. Liitä selvitys hyväksyttävistä syistä päivärahahakemukseesi. Jäsenen päivittäistä tai viikoittaista työaikaa on lyhennetty lomautuksen takia. Jos tasausvapaita otetaan .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit