tiistai 3. maaliskuuta 2015

Hoitotahto lomake

Hoitotahto lomake
Hoitotahto lomake

Suomen muistiasiantuntijat ry:n hoitotahtolomake. Kirjallinen lomake on helpompi todentaa ja virhetulkintojen riski on pienempi. Tällä hoitotahtolomakkeella voit ilmaista tahtosi koskien elämän loppuvaiheen hoitoa, lääketieteelli siin tutkimuksiin osallistumista ja . Potilas voi muuttaa tai peruuttaa hoitotahdon toimittamalla uuden lomakkeen yllä.


Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) hoitotahto - lomake :. Potilaslain mukaan potilasta on hoidettava yhteisymmärryksessä hänen . Ihminen voi halutessaan ilmaista hoitoa koskevan tahtonsa tulevaisuuden varalta laatimalla hoitotahdon. Lihastautiliiton hoitotahto - ja hoitotoivelomakkeet on tehty lihastautia sairastavien ja muidenkin henkilöiden käyttöön. Niihin voit halutessasi kirjata hoitosi . Lomakkeisiin voi halutessaan kirjata hoidon toteuttamiseen ja arjen . Huolelliseti laadittu hoitotahto on yksi saattohoidon tärkeistä välineistä. Toistaiseksi ei ole saatavilla hoitotahdosta selkokielistä lomaketta. Tilaa lakimiehen laatima hoitotahto verkossa.


Muistiliiton sivuilta löytyy lomake , jonka pohjalta hoitotahdon voi laatia. Lataa liiton hoitotahto - lomake. Allekirjoittamassaan hoitotahdossa potilas varautuu ennalta tilanteeseen, jossa hän. Hoitotahdon voi kirjata Omakanta-palveluun. Tiettävästi ensimmäinen hoitotahtolomake Suomessa julkaistiin Suomen . Tällä lomakkeella voit ilmaista omaa hoitoa ja hoivaa koskevan tahto- si.


Edunvalvontavaltuutuksen ja hoitotahdon lisäksi voi ilmaista hoivatoiveita, joita tulee toteuttaa mahdollisuuksien mukaan. Jos parantavaa hoitoa ei ole, elämää ei yritetä pitkittää keinotekoisesti, vaan sallitaan luonnollinen kuo- lema (AND). Hoidossa painotetaan elämän laadun . ELÄKELIITTOJEN ETUJÄRJESTÖ EETU RY. Ritva Halila ja Pertti Mustajoki.


Psykiatrinen hoitotahto on lomake , jonka kuka tahansa voi täyttää siltä. Alla on esimerkki lomakkeesta , jolla hoitotahdon voi ilmaista. Lomake on ollut hänen mukaansa hyvä kliinisen hoidon väline. Kokosimme tähän yleisimmät lomakkeet sekä niiden tilausohjeet sähköisinä ja.


Täytä, tulosta ja postita lomake nykyisen kotikunnan terveysasemalle sekä valitulle uudelle terveysasemalle. Hoitava lääkäri voi tehdä potilaan kanssa myös . Ohjeineen 20-sivuinen lomake sopii muillekin kuin muistisairaille ja . Psykiatrisen hoitotahdon avulla henkilökunta saa tietoa potilaan elämänarvoista ja. Hyvää hoitotahdon kirjausta sinulle ja läheisillesi!


Laatiminen vie vähän aikaa, mutta parantaa . Hyvän Iän Foorumi, Helsinki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit