maanantai 30. maaliskuuta 2015

Te toimisto ajanvaraus

Te toimisto ajanvaraus
Te toimisto ajanvaraus

Kokeile näissä kysymyksissä asiointiapuria. Henkilökohtaisen ajanvarauksen aikana asiakkaat saavat palvelutarpeensa mukaista . Ammatinvalinnan ja uraohjauksen ajanvaraus ja neuvonta: p. Kallanranta 1 Kuopio. Palvelemme ma-pe klo 9-1 vain ajanvarauksella kirjaamo. Asiointi ajanvarauksilla. Olemme siirtyneet puhelimitse ja tarvittaessa ajanvarauksella toteutettavaan . Kuva: Virastotalo Turku.


Te toimisto ajanvaraus
Te toimisto ajanvaraus

Toimipaikka avoinna ma-ti klo 9-ilman ajanvarausta muuna aikana vain ajanvarauksella. Puhelinpalvelut ma – pe. Aukioloajat: arkisin 9. Ajanvarauksella ti-pe klo 9-16.


Toimistokohtaisilta sivuilta löytyvät yhteystiedot, aukioloajat, asiointiohjeet . TYP:n, TE -palveluiden ja Kelan palveluita keskitetysti yhdestä paikasta. Jos sinulla on erityisiä menoja, joita Kelan myöntämä perustoimeentulotuki ei kata, kunnan sosiaalitoimisto voi harkintansa mukaan. Lapin työ- ja elinkeinotoimisto 27. Työnhakusi käynnistyy heti ja TE-toimistosta. Skanssin uusi Kelan toimisto palvelee Monitorin yhteydessä ajanvarauksella kaikkina.


Palvelun tekninen toteutus Aldone Valtakatu 5- . Skanssin Kela toimii Monitorin yhteydessä ja palvelee ajanvarauksella. OpinOvi-palvelupisteessä saa koulutus- ja uraohjausta ajanvarauksella. Poliisin lupapalvelujen virkailija tavattavissa ajanvarauksella Vaalan . Ilman ajanvarausta tapahtuvassa asioinnissa saat neuvoja ja opastusta työnhaun . Psykologit yhteystiedot: Hurskainen Rauni, Mäkitörmä Raija,. Savolainen Päivi, Venäläinen Satu.


Kelan virkailijaan etäpalvelun kautta ilman ajanvarausta. TE - toimisto on asiakkaisiin itse puhelimitse yhteydessä, mikäli. KELAN, TE - TOIMISTON JA MAISTRAATIN ASIANTUNTIJAN PALVELUT lähelläsi - TERVETULOA. Kunnan palvelujen osalta kustannusten. Iltapäivisin palvelua saa ajanvarauksella ja puhelimitse.


Te toimisto ajanvaraus

Tässä toimipaikassa henkilökohtainen tapaaminen edellyttää ajanvarausta. Etäpalvelun tietokone on erillisessä huoneessa, jossa ajanvarauksella voit. Avoinna ma-pe 9-1 asiointi ajanvarauksella.


AJANVARAUS tämän sivun kautta. Muut yhteydenotot sähköpostitse mervi. Tervetuloa Verohallinnon ajanvaraukseen. Suomeen töihin tuleville yli hengen ryhmille, jotka tarvitsevat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit