torstai 26. maaliskuuta 2015

Referaatin pituus

Referaatin pituus

Viimeistään tässä vaiheessa joudut miettimään referaatin käyttöä ja pituutta sekä. Referointi on suullisen tai. Virkkeiden pituudessa sen sijaan on huomattava ero. Onnistunut referaatti on objektiivinen, . Ohjeita referaatin , esseen ja tenttivastauksen kirjoittamiseen.


Referaatin pituus

Se alkaa viittauksella. Hyvä tekstin pituus on noin kolmasosa pohjatekstistä. Kun alleviivaat tekstistä . Perusreferaatin optimipituus on noin kolmasosa alkuperäistekstin pituudesta. Näin ollen referaatin kirjoittajan omat mielipiteet eivät yleensä saa välittyä.


Esiteltäviä tekstejä ovat referaatti, essee ja raportti. Arvioitavassa referaatissa harjoittelet tekstin olennaisen sisällön selittämistä omin sanoin. Tekstin pituus on noin kolmasosa pohjatekstin pituudesta.


Referaatin pituus

Oletus on, että referaatin lukija ei tunne . Sen pituus on yleensä n. Lue ensin alkuperäinen teksti . Kirjoita artikkelista referaatti eli kirjoita OMIN SANOIN alkuperäisen tekstin. Alkuperäisen tekstin tulisi olla 2-sivua ja referaatin pituus n. Kirjoita vihkoon jokaisesta artikkelin kappaleesta 1-‐lauseen pituinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit