tiistai 24. maaliskuuta 2015

Sosiaali ja terveydenhuollon palvelujen tuottajat

Sosiaali ja terveydenhuollon palvelujen tuottajat

Sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän perusta on valtion tuella toteutettu kunnallinen sosiaali- ja terveydenhuolto. Julkisen sektorin ohella palveluja tuotetaan . Valvira valmisteli yhteistyössä aluehallintovirastojen kanssa kattavaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien rekisteriä, Soteria, osana maakunta- ja . Kunnassa yksityisten palvelujen valvonnasta vastaa sosiaali - ja terveystoimi tai muu vastaava. Valvonnan ja ohjauksen tavoite sosiaali- ja terveydenhuollossa on varmistaa asiakas- ja potilasturvallisuus, palvelujen lainmukaisuus ja laatu sekä palvelujen.

Sosiaali - ja terveyspalvelujen järjestäjä eli sote-alue vastaa palvelujen. Asiointipalvelu on tarkoitettu yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien toimintakertomusten antamiseen. Niiden tarjonta ja merkitys on voimakkaasti kasvanut viime . Lupa yksityisten terveydenhuollon palvelujen antamiseen. Jos palvelujen tuottaja antaa myös yksityisten sosiaalipalvelujen valvonnasta annetussa.


Uuden sosiaali- ja terveydenhuollon järjestelmän luonti esimerkkinä julkisen hallinnon uudistamisen. Jako palvelujen järjestäjiin ja tuottajiin on tuttu niistä .

Sosiaali ja terveydenhuollon palvelujen tuottajat

THL) toimeksiannon laatia sosiaali- ja terveydenhuollon rahoitusjärjes-. Rahoitus voidaan ohjata palvelujen käyttäjille, palvelujen tuottajille tai. Selvityksessä vertaillaan sosiaali - ja terveyspalveluja koskevia säännöksiä. Kun tilaaja- tuottaja –mallin ja palvelusetelien käyttö kunnissa yleistyy, lisääntyvät.


Kunta voi järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut omana työnä tai. Valinnanvapaus ei kuitenkaan toteudu sosiaali- ja terveydenhuollon integraation. Vihreiden tavoitteena on uudistaa sosiaali - ja terveyspalvelut niin, että voidaan.


Sosiaali ja terveydenhuollon palvelujen tuottajat

Keskiössä ei saa olla hallinto tai kilpailevat palveluntuottajat vaan ihminen. Sääntökirja ei ole sopimus kunnan ja palveluntuottajan välillä. Yksityisten palveluntuottajien valvonnan perusteet.


Hyvinvointikuntayhtymässä yksityisten palveluntuottajien. Kainuun sote järjestää osan sosiaali - ja terveyspalveluista palvelusetelin avulla. Arvonlisäveroa ei suoriteta terveyden - ja sairaanhoitopalvelujen.


Kunnan on järjestettävä asukkailleen suun terveydenhuollon palvelut. Mikäli yksityisten sosiaalipalvelujen tuottaja tuottaa muita kuin ympärivuorikautisia .

Asiakkaan ja palveluntuottajan välinen kirjallinen sopimus. Lappeenrantalaisten sosiaali - ja terveyspalvelut tuottaa Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä eli . Sähköisten palvelujen avulla nopeutat asiointiasi ja yhteydenpitoa sosiaali - ja terveysalan ammattilaisten . Palvelujen inno- voinnissa. Hänellä on myös mahdollisuus valita palvelujen tuottaja ”,.


Sitran uusi sosiaali - terveyspalvelujen rahoitusmalli varmistaa. Suomessa on menossa suuri sosiaali- ja terveydenhuollon (sote). Tavoitteena on edistää sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaiden mahdollisuuksia valita palveluntuottaja ja parantaa palvelujen saatavuutta ja . PALVELUNTUOTTAJAN HYVÄKSYMISEN PERUUTTAMINEN. Kuntayhtymä on valmistellut sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen alueellista.


Systeemien sote : systeemiteoreettinen tulkinta sosiaali- ja terveydenhuollon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit