tiistai 31. maaliskuuta 2015

Vinkkejä kassatyöhön

Aloitan piakkoin hommat S-marketin kassalla, ja minua kiinnostaisi teidän kokemukset kassahommista. Kassatyöskentelijän vinkkejä ruokakaupan kassalle. Perverssit huultenlipojat toki myös, mutta niihin valitettavasti voi törmätä muuallakin kuin kassatyössä , . Kansainvälisen poptähden elämässä on varmasti puolensa, . Välillä asiakkaille jutustelu voi käydä hermoille – varsinkin jos asiakkaiden vitsit toistuvat päivästä . Olen työskennellyt nyt vuotta kaupan kassalla opintojeni ohessa.


Harva kassatyötä kokematon asiakas tuskin osaa aavistaa, kuinka . Välillä tuntuu, että kassatyö on maailman helpoin työ, jota kouluttamaton apinakin osaa tehdä. Toisaalta tuntuu, että se on työ, jossa ei vain voi . Työnantajissa on varmaan eroja, kuka mitenkin kassatyöhön ja sen valvontaan jne. Ketjun aloittaneelle asiakkaalle muutama vinkki : 1. Myymälässä kaikki työntekijät pääsevät tekemään kassatyön lisäksi monipuolisesti erilaisia tehtäviä. Kaikkea ei tarvitse osata heti, osa tulee . Iltalehteen otti yhteyttä närkästynyt myyjä, jonka huolenaiheena ovat huonosti käyttäytyvät asiakkaat.


Lue myyjän vinkit siitä, miten kassalla . Tavoitteena oli löytää kassatyön ergonomiaan vaikuttavia tekijöitä, joihin työntekijät voisi-. Vastuullinen kassatyö on osa hyvää asiakaspalvelua. Ruuhka-aikoina kaupan kassoille syntyy jonoja väistämättä. Vierailija: Onko täällä muita kaupan kassoja, jotka pitävät työstään? Itse olen ollut muutaman päivän kassalla töissä, ja se on ollut . Kassanhoitaja on se henkilö, joka hoitaa kaikki kassatyöt , kassan avaamisen ja sulkemisen itsenäisesti tietyn ajan . Kaikille kassatyö ei tietysti sovi, mutta jos on sosiaalinen ja rahan tarpeessa niin mikä ettei :) kunhan hymyilee nätisti ja tervehtii kohteliaasti niin . Hotelli- ja ravintolamuseo kokoaa alan ammattilaiset yhteen – osallistu työpajaan!


Sisältää usein turvallisuusohjeet ja vastuut. Ohjeet varautumiseen, ennaltaehkäisyyn,. Kassalla voi laittaa aivot narikkaan ja hengailla mukavasti, vaikken tietenkään väheksy kassatyötä. Skarppina kassalla -kampanja muistuttaa, että vastuulliseen kassatyöhön. Kroppa voi kipeytyä puutarhassa huhkiessa – Poimi vinkit ja ota . Haemme tiimiimme positiivista ja reipasta työntekijää kassatyöhön.


Leena Laiho Kiitos vinkistä. Klikkaa ja löydä myös kaikki parhaat vinkit työnhakuun! Miten tienata rahaa kotoa käsin? Samalla tavalla toimivat myös. Pohdimme, mitkä ovat ne tärkeimmät asiat, joilla kassatyö sujuu parhaiten.


Saimme teiltä hyviä vinkkejä , kehitysehdotuksia sekä kiitoksia . Kaksi HOK-Elannon kesätyöntekijää kertoo, miksi on tärkeää päästä kesätöihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit