maanantai 23. maaliskuuta 2015

Pirkanmaan tetoimisto käsittelyajat

Käsittelyajat edellyttävät, että olet toimittanut kaikki sinulta pyydetyt asiakirjat. TE-toimisto arvioi, ovatko opinnot työllistymistä edistäviä ja voidaanko niitä tukea työttömyysetuudella. Asioiden käsittelyajat. Postin ja päätösten käsittelyajat. Asiakkaiden lähettämä posti.


Hei, mitä kummaa pirkanmaan te toimistossa tapahtuu? Aloitin päälle kuukausi sitten opiskelun ja sovittiin että saan toimeentulotukea sen ajan. ELY-keskukset ovat arvioineet palveluidensa odotettavissa olevia käsittelyaikoja. Asian käsittelyn kesto yksittäisessä tapauksessa riippuu kuitenkin aina asian . Ei edes sen jälkeen, kun luvattu käsittelyaika on ylittynyt kuukausilla. Hänen mukaansa kahden viikon käsittelyaika olisi kohtuullinen.


A:n mielestä toimiston työskentely oli ammattitaidotonta ja hidasta sekä asiakaspalvelu huonoa. Kaakkois-Suomen TE-toimistossa, . Kuinka pitkä on starttirahahakemuksen käsittelyaika ? Resurssien määrä vaikuttaa etenkin mahdollisuuksiin pitää käsittelyajat keskimää-. Uudenmaan te-toimistossa lupahakemusten käsittelyaika oli kesällä jopa. Tavoitteena on lyhentää oleskelulupahakemusten käsittelyaikoja. TE - toimistokohtainen tarkastelu työnantaja-asiakkaiden osalta on.


Pohjois- Pohjanmaan työ- ja elinkeinotoimisto alkaa uutena. PIRKANMAAN TE - TOIMISTON LAUSUNTO. Työlupapalveluesimies Riku Hautamäki Uudenmaan Te - toimistosta. Ulkomaalaislaissa on määritelty käsittelyajat eri lupatyypeille.


Käsittelyaikoja pystytään lyhentämään ja palveluihin pääsee jouhevammin. TE-palveluiden laaja palvelutarjonta . Koulutettujen ja riittävän palkan saavien hakemusten käsittelyaika on suurin piirtein päivää. Hän pitää käsittelyaikaa kohtuuttoman pitkänä. Tampereen työ- ja elinkeinotoimisto on selvityksessään selostanut.


TE-toimiston virkailijan pitää noudattaa lakia, mutta ei sen noudattamatta . Smolander arvioi, että käsittelyajat saattavat vuodenvaihteen takia venyä . Pirkanmaa , Keski-Suomi, Etelä- Pohjanmaa, . Kaunisto kertoo, että käsittelyajat ovat nykyään kymmenen työpäivää . Government Organization. Työnantajan muistilista. Tietoa käsittelyajoista.


Kantrin toimisto on Ahlmanin oppilaitoksen tiloissa osoitteessa Hallilantie 2. Edelleen liian pitkät päätösten odotusajat ja maksatusten käsittelyajat. Toimeentulotukihakemusten käsittelyajat nopeutuneet. Joanna Järvinen aloitti Pirkan Helmen toimistosihteerinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit