keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Hoivayrittäjät

Hoivayrittäjät
Hoivayrittäjät

TIIVISTELMÄ Latva, Riitta. Hoivayrittäjyyttä suunnittelevan aakkoset. Henkilöstökäsikirjamalli yrittäjän tueksi. Terveys- ja Sosiaalialan Yrittäjät ry:n eli TESO ry:n tavoitteena on korkealaatuisen yrittäjyyden edistäminen sosiaali- ja terveysalalla.


Pro gradu –tutkielma sivua ja liitteitä 4. Hoitokoti Poppelin toimitusjohtaja Pirjo Backman on toiminut hoivayrittäjänä jo vuoden ajan. Kehitysvammaisille asumispalveluita tuottava . Mitä hoivayrittäjyys on? Miksi hoivayrittäjäksi ? Sote-uudistus muokkaa hoivayrittäjien toimintamahdollisuuksia. Pienten, pääosin naisten omistamien hoivayritysten toimintamahdollisuudet . Sari Rissanen ja Sirkka Sinkkonen. Kirja kuvaa hoivayrittäjyyttä yhtenä sosiaali- ja terveysalan toiminnan muotona, pääpaino on koti- ja päivähoidon sekä asumispalvelujen yrittäjyydessä.


Asiasanat: hoivapalvelu, kotipalvelu, hoivamarkkinat, hoivayrittäjyys , . Tässä opinnäytetyössä tutkitaan hoivayrittäjien työn voimavaratekijöitä. Tutkimus tehtiin haastattelemalla henkilökohtaisesti viittä Päijät-Hämeessä . Yrittäjyys vaatii heittäytymistä – Heli Rainio toteutti haaveensa ja ryhtyi hoivayrittäjäksi. Hankkeessa kävi ilmi, että monet hoivayrittäjät suhtautuvat ambivalentisti . Pohjois-Suomessa uusien hoiva- alan yrittäjien menestys riippuu kuitenkin pitkälle kuntasuhteista ja kuntien . KANTA-HÄMEEN HOIVAYRITTÄJÄT TARKASTELUSSA. Kanta-Hämeen hoivayrittäjyyden. Alkuperäinen julkaisupäivä 11.


Sairaanhoitaja- hoivayrittäjä. Alina Hoivatiimi Oy Alina on kotipalveluita tarjoava valtakunnallinen . Työviikko oli mukava päättää vuokrasopimuksen allekirjoitukseen nuoren hoivayrittäjän kanssa. Tsemppiä Joel ja tiimi uuteen . Hoivan markkinaehtoistumisen uusien käytäntöjen kuten kilpailutusten, palvelusetelin ja. Pienet hoivayrittäjät Ylä-Savossa kärsivät kohusta: Bisnes edellä tätä työtä ei ainakaan voi tehdä. Haluaisitko lukea jutun?


Kirjoittanut Vilma Hänninen Maaliskuun alussa väitteli Tampereen yliopistossa Kirsi Hasanen aiheenaan kysymys siitä, miten hoivayrittäjät sovittavat yhteen . Jyväskylä : Kasvun ja vanhenemisen tutkijat. Näytä kaikki kuvailutiedot. Yrityksen toimipiste on paikkakunnalla Tampere.


Yritys toimii toimialalla Terveydenhuolto. Hoivakantri-hankkeessa kehitettiin myös hoivayrittäjien yhteistyötä ja verkostoa. Hankkeen myötävaikutuskella perustettiin Etelä-Savoon viisi yritystä. Tupahoivan yrittäjä Auli Härkälä toivoo, että voisi jatkossakin tarjota laadukasta, yksilön huomioivaa palvelua mahdollisimman monelle . Väestön vanhenemisesta johtuva palvelutarpeen lisääntyminen sekä kuntasektorin palvelutuotannon uudistuminen johtavat siihen, että tulevaisuudessa .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit