tiistai 3. maaliskuuta 2015

Sähköinen tuntikirjaus

Sähköinen tuntikirjaus

Manuaalisen merkitsemisen sijaan sähköinen työaikakirjaus on huomattavasti varmempi ja luotettavampi tapa hoitaa tuntikirjaus. Sähköisessä järjestelmässä . Voit lisätä tiedot ja tehdyt . Vai kiinnostaako sähköinen työajanseuranta? Työajanseuranta ja tuntien kirjaaminen onnistuu helposti Netvisorilla. TuntiVelhon avulla työntekijä voi joko leimata tuntinsa reaaliajassa kellokortilla tai kirjata ne sähköiseen tuntikorttiin ajasta ja paikasta riippumatta.


Sähköinen tuntikirjaus
Sähköinen tuntikirjaus

Unohda Excelit ja paperit - siirry sähköisen ohjelmiston käyttäjäksi. Mobiilisovelluksen avulla tuntikirjaukset voidaan tehdä reaaliaikaisesti suoraan työkohteessa . Tuntikirjaukset näkyvät yhdessä ja samassa paikassa leimaustavasta . Mapon WorkTime:llä kirjaat tunnit nopeasti ja helposti kellokorttitoimintoa käyttäen tai raportit manuaalisesti syöttäen. Työntekijän syöttämät . Kun teet päätöksiä, kannattaa verrata sähköisen järjestelmän hintaa palkanlaskijan palkkakustannuksiin.


Kaikilla vaihtoehdoilla on kustannuksensa. Näin säästetään aikaa ja . Ratkaisu minimoi virheelliset tuntikirjaukset. Paperiset tunti-ilmoitukset tai muistin varaiset tunnit voidaan unohtaa. Kaikki tämä onnistuu sähköisesti Palkkailmon avulla.


Netvisorilla hoidat tuntikirjaukset ja matkat kätevästi milloin ja mistä tahansa. Visma Netvisor tarjoaa. Tuntien ja matkalaskujen sähköinen hyväksyntä. ELLI-järjestelmän avulla asiakkaamme ovat tehostaneet toimintaansa ja saavuttaneet merkittäviä kustannussäästöjä.


Kysy myyjältämme laskelma säästöistä. Kirjaamo-tuntikirjaussovellus integroituu Mepco-ratkaisuun saumattomasti. Sen avulla tuntikirjaus sekä kappalemäärien ja kellonaikojen kirjaaminen sujuvat . Asiasanat: sähköinen työajanraportointi, käyttöönotto, palkanlaskenta. Mistä helppokäyttöinen sähköinen kirjanpito-ohjelma omalle pienyritykselle?


Likeit:n tuotteilla (esim. töiden hallinta, tuntikirjaukset ja laskutus). SEPA ja Finvoice -yhteensopiva sähköinen laskutus huolehtii laskujen . Nopsa - Mobiili tuntikirjaus ja - seuranta. Käyttäjä pääsee tehtävälistalta tekemään tuntikirjauksen alla olevassa kuvassa esitetyllä tavalla klikkaamalla Lisää tuntikirjaus -painiketta.


Internetissä toimiva taloushallinto-ohjelmisto, joka mahdollistaa täysin sähköisen taloushallinnon. Paperisiin tuntilistoihin on työntekijän otettava allekirjoitus käyttäjäyrityksen työnjohdolta. ERP myös sisälsi tuntikirjauksen, eli kun työntekijä laittoi tunnit ylös järjestelmään ,. Tämän takia sähköinen tuntikirjaus on hyvä upgrade jokaiselle yritykselle.


Sähköinen tuntikirjaus

Nettitieto Oy tuottaa sähköisiä ratkaisuja vaativiin ympäristöihin. Mobiilikäyttöliittymällä hallinnoidaan kentällä tapahtuva työ sähköisesti ja. Korjaus ja huoltolista on nykyään sähköinen ja jaettu asentajien kesken ja se.


Automatisoitu ja sähköinen tuntikirjaus oli myös yksi järjestelmän valintaperusteista. Emme halunneet lähteä sellaiseen meidän mielestä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit