tiistai 22. syyskuuta 2015

Google maps kameratolpat ääni

Kamerat näkyvät navigoitaessa, mutta niitä voi . Vaihe 2: Äänen käytössä olon varmistaminen Maps-sovelluksessa. Testitoiminto ei kuitenkaan ole tarjolla kaikille . Löydä kaupungin parhaat paikat ja . Tiedä Wazen avulla aina mitä tienpäällä tapahtuu. Vaikka tietäisit reitin, Waze kertoo sinulle välittömästi ruuhkista, työmaista, poliisesta, kolareista ja muista.


Lisäksi se, että kameratolppa nököttää jossain, ei vielä tarkoita että . Lisäksi ajosuunnassa relevanteista kameratolpista saa varoituksen. Premium version ostamalla saa lisäksi nopeusrajoitusvaroitukset, varoituksiin äänet , varoitukset muihn sovelluksiin sekä kojelautakamera . Löytyykö ilmaisia missä nuo kameratolpat olis mukana? Ensimmäisellä yrityksellä opastusääni säröytyi todella pahasti. Saat varoitukset kiinteistä ja siirrettävistä nopeuskameroista.


Se varoittaa sekä visuaalisesti että äänen kera lähestyvästä. Sovellus tuntuu olevan kohtuullisesti perillä poliisin kameratolpista , mutta toki . Applen ylläpitämä avustaja toimii pilvipalveluna eli ääninäytteet analysoidaan isolla. Avoimen tieteen koordinaatiosta vastaa Tieteellisten seurain valtuuskunta.


Minulla on Honor Lite ja siinä Mapsia käytettäessä ääniopastus ei toimi. Sitä kautta sitten saa kameratolpat ja varoitusäänet kameroista jne. Navigaattori antaa äänimerkin lähestyttäessä kameratolppaa. Ainut puute on ettei varoittele tolpista, mutta tomtom kameratolpat. Kameratolppien koordinaatteja löytyy eri lähteistä.


Kuuluu siis vain semmoinen plomplom ääni , mutta kartassa ei näy mitään. Päivityksen myötä sovelluksen äänivaroitukset saa toistettua TomTom Hands- free car kit -lisävaruteen tai muun A2DP Bluetooth . Kun ajat ajoneuvollasi, pidä äänenvoimakkuus riittävän alhaisena, jotta. Android Auto onn rekisteröity tavara- merkki.


Kolmiulotteisuus vain ei ole aivan yhtä hyvän näköistä kuin Mapsissa. Vajaan viiden kilometrin matkalla ääni pätki, karttaohjeet tulivat .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit