torstai 24. syyskuuta 2015

Verkkokauppa huoltolomake

Suurin osa tuotteista huolletaan aina valmistajan valtuuttamassa . Takuu ja huoltotapaukset järjestyvät nopeiten ottamalla yhteyttä suoraan valmistajaan. Alta löydät merkkikohtaiset ohjeet. Alkaen: – Korkeintaan: Saatavuus 0. Voit toimittaa tuotteen huoltoon tai palauttaa tuotteen käyttämällä Postin asiakaspalautusta tai tuomalla tuotteen myymälän huoltopisteeseen. Helsingin myymälä ja h kioski. Aukioloajat viikolla 32.


Ajankohtaiset poikkeusaukioloajat. Vastaamme tuotteiden mahdollisista virheistä kuluttajansuojalain mukaisesti. Tuotteiden mukana tullut kuitti on hyvä säilyttää, koska kuitti . Jos tuote on ostettu jostain muusta EU-maasta (esim. verkkokaupasta tai lomamatkalla), kannattaa ensin tarkistaa takuuehdot.


Niissä mainitaan tuotteen . Takuu Tehdastakuu robotille on kk, ja akulle kk. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa saat evästeitä koskevasta tietosuojaselosteesta.


Jos sinulla on ongelma Tamron objektiivisi kanssa ole hyvä ja täytä oheinen huoltolomake. Elisalta tai Saunalahdelta ostetut puhelimet huollat kätevästi joko valitsemasi huoltoliikkeen tai myymälöidemme kautta. Löydät tältä sivulta myös muiden . Polar- verkkokaupan sivulta. Kaipaako laitteesi huoltoa? Löydä laitteellesi valtuutettu huoltoliike tai tutustu valmistajan tukisivuihin osoitteessa gigantti.


Olemme Tracker:in valtuuttama huoltoliike, teemme myös takuuhuollot. Olemme valtuutettu Canonin, Casion, Nikonin ja Samsung huolto. Huoltohenkilöstömme on . Täytä alla oleva lomake , kun olet tuomassa tai lähettämässä laitteen meille huoltoon.


Oletko jo asiakas ja saanut verkkokauppa tunnukset?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit