tiistai 29. syyskuuta 2015

Pikapassi hakemus

Hakemuksen voi tehdä kokonaan myös poliisin lupapalvelupisteessä, mutta verkossa tehty hakemus on halvempi ja nopeampi. Halvempi hinta on voimassa,. Pikapassi on tavallinen passi, joka toimitetaan pikana.


Jos hakemuksen jättää myöhemmin tai tilaa on vasta seuraavan päivän kiintiössä, valmis passi on . Peruspassin saa noin € hintaan: täysin sähköinen hakemus on € ja 53. Se on muuten kuten pikapassi ja normaali passi, sen vain saa . Pelkästään verkossa hakemuksensa tehneelle passi luvataan 6-12. Helsinki-Vantaan poliisiasemalle, joka voi myöntää pikapassin nopeallakin. Express-passit valmistuvat kello mennessä, jos hakemus on jätetty samana . Tavallisen passin saaminen kestää yhdestä viikosta useampaan viikkoon.


Voit hakea passia ja henkilökorttia myös sähköisesti, jos käytössäsi on vahva sähköinen tunnistus. Sinun on jätettävä hakemus henkilökohtaisesti. Verkossa tehdylle express- hakemukselle aikaraja on klo 9. Passi noudetaan pääsääntöisesti Matkahuollon toimituspaikasta, joka on valittu hakemuksen yhteydessä. Passi maksetaan etukäteen ja maksukuitti tulee esittää hakemusta tehdessä. Passin toimitusaika noin 2-viikkoa ja pikapassin toimitusaika 1-viikkoa.


Poliisin sähköisessä lupapalvelussa vireille pantuja hakemuksia ei voida käsitellä. Lisämaksullinen pikapassi valmistuu hiukan lyhyemmässä ajassa eli sen . Valmiin passin voi noutaa siitä edustustosta, jonne hakemus on jätetty. Ruotsin kansalaisia kehotetaan sen sijaan hakemaan tavallista passia tai kansallista henkilökorttia Ruotsin poliisin passitoimistojen kautta tai sellaiselta Ruotsin . Ensimmäinen oleskelulupa, Paperinen hakemus 470. Väliaikainen passi matkaa varten.


Alaikäisen henkilökortti, sähköinen hakemus €. Hätäratkaisuna toimivat pikapassi ja express-passi, jotka ovat tavallista. Joissakin tapauksissa sähköisen hakemuksen jättäminen ei kuitenkaan riitä, sillä. Passeista pikapassi noudetaan poliisilaitokselta, express-passi vain . Liitä hakemukseen kuvatunnus, jonka sait valokuvaamosta. Maksa hakemus verkossa. Joulukuussa olemme suljettuna To 6. Passi maksaa euroa, pikapassi euroa ja expresspassi euroa lupatiskillä asioidessa.


Sähköisen hakemuksen kautta asiakirjat ovat . Kansalaisuusaseman määrittäminen,. Hakemus kansalaisuudesta vapautumiseksi, 400. Hinta euroa (sähköinen hakemus e).


Edustusto ei vastaa tiedusteluihin hakemuksen tilasta käsittelyprosessin aikana. Passin, pikapassin ja express passin käsittelymaksut maksetaan etukäteen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit