torstai 17. syyskuuta 2015

Suru sanakirja

Tälle sivulle on koottu erikoisalojen käännökset ruotsiksi ja englanniksi sekä Lääkäriliiton. Lääkärien virka- ja arvonimikkeitä suomeksi ja englanniksi. Sinulla on nyt käytössäsi parhaat kielityökalut. MOTiin luottavat jo sadattuhannet laatutietoiset käyttäjät päivittäin kotimaisissa ja . Ruotsin akatemian (Svenska Akademien) ylläpitämä sanakirja Svenska Akademiens Ordlista . Matkasanakirja Ruotsin matkalle.


Suru sanakirja

Kompaktin kokoiset pikkukirjat on helppo ottaa mukaan matkalle. Kaksisuuntaiset perussanastot sisältävät yhteensä lähes 9 . Kielitoimiston sanakirja on Kotimaisten kielten keskuksessa laadittu suomen yleiskielen sanakirja. SSRS = Suuri suomi - ruotsi - sanakirja. MOT Ruotsi on yleiskielen suomi – ruotsi – suomi - suursanakirja.


Suru sanakirja

Kattavan yleiskielen sanaston lisäksi se sisältää kasvien ja eläinten tieteellisiä nimiä. RedFox sanakirja - nopeasti puuttuva käännös. Sanakirjan tietokanta ladataan, kun . Ilmainen sanakirja - kokeile. Verkossa eniten käytettyä suomi – ruotsi - sanakirjaa on päivitetty.


Suru sanakirja

Sanastosta on sekä aakkosellinen että aiheittain ryhmitelty versio. Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia. Aineiston supistaminen, Komprimering av data.


Alaraja (valvontakoneessa), Undre kontrollgräns. TEPAn yleisimmät kielet ovat suomi , ruotsi , englanti ja saksa. SELKOKIELINEN SUOMI – RUOTSI. Lauseet saattavat kuulostaa tylyiltä, mutta potilaan on helppo ymmärtää . Lexin- sanakirjan kielinä ovat suomi – ruotsi – suomi.


Suru sanakirja

Useiden eri alojen sanastojen kokoelmia ovat muun muassa Sanastokeskus TSK :n TEPA-termipankki (erikoisalojen sanastojen ja sanakirjojen kokoelma), . Ota yhteyttä ilmoittajaan Seija Lehtinen. Lainsäädäntösanastoon on koottu keskeisiä lakikielen termejä ja ilmaisuja suomeksi ja osin ruotsiksi sekä suositukset . Gummeruksen suomi -italia- suomi sanakirja. Alahuuli valkea, vitt underläpp (vul, vtul).


Napsun matkasanasto perustuu suomen - ja englanninkielisen travelin artikkeleihin. Tämän sivun tekstisisältö on käytettävissä . Harjoittele ruotsin kielen rakenteita ja sanastoa Abitreenien tehtävien avulla. Tehtävien joukosta löytyy sopivia harjoituksia kaikentasoisille . Paasikiven–Kekkosen linja.


Suomi – Ruotsi -maaottelu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit