maanantai 21. syyskuuta 2015

Kiitosruno ystävälle

Runoja ja värssyjä YSTÄVÄLLE. Kun minulla on yksikin tällainen ystävä , niin minulla on maailmassa kaikki! Sua oma ystäväni , tahdon tänään kiittää.


Kun runot häipyi mielestäni, kai tämä kortti riittää? Enkeleitä on, mutta joskus heillä ei vaan ole siipiä, ja kutsumme heitä ystäviksi. Hyvän ystävän ajatteleminen, tekee päivästä iloisen.


Kuka on sinun ystäväsi ? Omenapuun oksat taipuvat maahan saakka lähes katkeamispisteeseen. Hyvä ystävä on murheita estävä, kyynelpesun kestävä. Tekee ilostani tuplat, lisää viineihini kuplat.


Olkoon ystävä lähellä tai poissa,aina asuu hän sydämeni . Iida Holopainen, Pyhäsalmen Mulo. Sinussa näen kaiken sen mitä koskaan kaipasin. Keskellä päivän arkisen näen ilon ja hyvyyden. Olemme tulleet ennenkin.


Jättäneet kahdet jäljet santaan. Nyt yhdet vain vie takaisin. Siis hyvää matkaa ystäväni. Elämän syksyn tullessa ainoa todellinen runo: Tuntea läheiseksi, ystäväksi toinen ihminen, sanoitta. Olkoon päiväsi iloinen, kun saat juhlia kanssa ystävien.


Sinä, pieni lapsonen, lempilapsi enkelten, kulje aina hymyillen. Kortti, Runo ystävälle Musiikkilainaukset, Ystäväni , Lainauksia Ystävyydestä,. Archives - Anna-Mari West Photography Musiikkilainaukset, Tekstit, Ystävyys.


Kävi mielessä juttu jo aamuvarhain. Tänään onnittelut saa ystävistä parhain. Taas monen monta kynttilää saat kakun päälle sytyttää. Halatessani surua lujasti, tunsin sen voiman, aloimme sulaa yhdeksi. Sydämeni tyhjeni, nyt siellä on tilaa.


Laiturilla elämää hekotella. Muista paljon lekotella,. Tapaa ystäviä , tuttuja. Kohteesta aineisto. Kiitos Runo (Lyytinen). Siirry navigaatioon Siirry hakuun. Lähde: Maamiehen Ystävä 23.


Pukeutumiseni on rento, ei niin kauhean kesäinen, olen vähän viluinen. Olen sellainen klassinen, kertoo jalkahoitaja koulutus . Vietän aikaa erittäin hyvien ystävien kanssa ja viikonloput erittäin kovassa… hum … huumassa, juo… juhlimassa. Olet ystävä johon voin luottaa. Mulla on erittäin iso va… vaatekaappi ja . Ystävät hyvät, rakkauden jyvät, lämpöiset kiitokset, kultaiset ajatukset, teille annan nämä, kesäiset toivotukset, aurinkoiset halaukset.


Tiesimme, että pystyt siihen! We knew you could do it. Läheisen perheenjäsenen tai ystävän onnittelu. Suo heille koti, jossa toinen kannattaa, kun toinen uuvahtaa, niin että rakkaus siellä aina elää saa.


Käytämme evästeitä palvelun laadun ja kohdentamisen parantamiseksi. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit