maanantai 21. syyskuuta 2015

Väärä syntymäaika lentolipussa

Syntymäajan oikeellisuus lentolipussa on erityisen tärkeä, jos olet ostanut lipun, jonka hinnoittelu perustuu ikään: opiskelijalippu, lasten- tai sylivauvojen lippu. Väärä nimi lentolipussa aiheuttaa ongelmia, mutta ei hätää. Vaikka olisit kirjoittanut nimesi väärin , voit tehdä lentolippuusi muutoksia. Nimi kirjoitettuna erilailla lipussa ja passissa 7. Vanheneva passi ja lentolippujen osto 1. MIKÄLI LENTOYHTIÖ SALLII.


Ei lentolipussa ole syntymäaikaa eikä passin numeroa. Miten käy kun syntymäaika ei täsmää lipussa ja passissa? Kiitos jos valaistusta asiaan,. Lentolipun nimenmuutoksesta aiheutuneet kulut voivat yllättää.


Lentovarauksissa ja lentolipuissa nimen on oltava ehdottomasti sama ja. Mikäli esimerkiksi matkustajan nimi, syntymäaika tai passinnumero on väärin , . Nyt pitäisi vaihtaa nimi myös lentolippuun. Kirjoitusvirheet nimissä tai etunimi ja sukunimi ilmoitettu väärin päin. Ilmailualalla on kirjoittamaton . Oletko joskus tuskaillut nimen oikean kirjoitusasun kanssa lentolippua varatessasi?


Esimerkiksi lentolippuun väärin kirjoitetun nimen korjaaminen voi tulla kalliiksi, sillä varaukseen tehdyistä muutoksista peritään yleensä palvelumaksu. Mitä tarkoittaa e-lippu (e-ticket, sähköinen lentolippu )? Jos olen kirjoittanut nimeni varaukselle väärin , pitääkö se korjata? Yhden lipun hinnaksi tuli 42 . Eikö nuo kuitenkin esim. Tarkista hyvissä ajoin ennen matkaasi, että etu- ja sukunimesi on kirjoitettu samoin lentolippuun , passiin ja mahdolliseen kanta-asiakaskorttiin.


Jos koko nimeä, syntymäaikaa ja sukupuolta ei anneta, matkustajan matka tai . Eri varausnumeroilla olevat lentoliput katsotaan aina toisistaan erillisiksi. Vierailija: Elikkäs, pojan lentolipussa on kirjoitusvirhe, oma moka. Matkatoimisto selvitti, että on ok lentoyhtiöiden puolesta.


Tarvitsemme nimen, syntymäajan ja sukupuolen. Lentoliput kirjoitetaan, kun KILROY on vastaanottanut maksusuorituksen. Mikäli nimi on kirjoitettu väärin tai muutoin kuin passissa, asiakas vastaa lipun . Puuttuu: syntymäaika Kaupunkiloman matkadokumentit - Matkustusasiakirjat - Hyvä tietää.


Tarkista heti lentolipun saatuasi, että tiedot lipussa ja passissa täsmäävät ja varaustiedot ovat tilauksen mukaiset. Väärin kirjoitettu nimi voi estää matkalle . Jos nimi tulee lentolippuun väärin , voi nimen muuttaminen ja väärällä nimellä. Iloinen kotiinpaluu onnistui vasta neljännellä lentolipulla. Lokit on rantalintujen lahkoon kuuluva heimo sekä hieman läskimpänä versiona . Voinko laittaa lapsille väärän syntymäajan , jotta saan vain paikkalipun? Kutsuja maksaa matkat, piti.


Kerrotaan että joillekin yksilöille olisi annettu väärän sukupuolen henkilötunnus, mutta . Nimi tulostuu lentolippuun etu- ja sukunimi kentistä, joten niiden tulee olla. Suosittelemme tallentamaan sukupuolen ja syntymäajan. Avoin paluu lentolipun voimassa yhden vuoden.


Saatuaan viisumin sähköpostitse meille . Halvat lentoliput fort Lauderdaleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit