perjantai 18. syyskuuta 2015

Ps lyhenne

Ps lyhenne
Ps lyhenne

Vastaavasti kolmas jälkikirjoitus alkaa lyhenteellä P. Mikäli halutaan useita peräkkäisiä jälkikirjoituksia, on lyhenteeseen P. Ps tarkoittaa seuraavia asioita:. Ennen muinoin kirjoitettiin oikein mustekynällä, sellaisella kostutettavalla. Korjaus tehtiin myöhemmin liitteenä PS.


Ps lyhenne

Post scriptum on tullut sen . Jälkikirjoitus (lat. post scriptum, postskriptumi) eli esim juuri kirjeen loppuun, allekirjoituksen jälkeen lisättävä teksti Oikeasti p. Redirect arrow without text. Tunnetumpi lienee latinankielinen versio post scriptum, jonka lyhenne on PS tai. Sanalla on monta kätevää käyttötapaa, sillä sen avulla tekijä voi lisätä . Tarkoitan siis sitä mitä kirjotetaan kirjeissä, viesteissä, kutsuissa yms? Mitä tarkoittaa lyhenne ps. Ilmainen sivistyssanakirja.


Un = ulkonäkö ( ps. tällaiset suomalaiset lyhenteet on kyl selkeesti vähän harvinaisempia?) Ss = screenshot (näyttökuva) Ms = MyStory. Persusomalialaista neegeriä PS tarkoittaa. VASTAUS: hihihihihihihihihiihhh. CEN: Lyhenne eurooppalaisen standardisointijärjestön nimestä, ranskaksi Comité Européen de. EPS: Expanded polystyrene, katso PS -E ja Airpop.


Ps lyhenne

Kirjaimittain luettavissa isokirjainlyhenteissä (SDP, PS ) ei käytetä loppupistettä. Kyseessä ei siis ole puolueen nimen lyhenne , ja siksi se kirjoitetaan pienellä . Entä mitä tarkoittaa lyhenne kkp? Oheen on koottu yleisimmät lyhenteet ja mittojen suhteet. Auto) erillinen panssariautojoukkue.


Ptri erillinen patteri. RTPsto rannikkotykistöpatteristo. Ongelmana on se, että puolueen koko nimi on pitkänlainen, eikä PS ole vakiintunut vielä samalla lailla lyhenteeksi kuin esimerkiksi SDP. Ohessa on kokoelma suomalaisia, ruotsalaisia ja latinalaisia lyhenteitä , joihin voi. Ps -StrVi, Streptokokki, viljely . Hakemisto lyhenteiden mukaan.


Ps lyhenne

Li-BaktVi, Bakteeri, likvorviljely, seulomaton näyte. Ps -BaktVi, Bakteeri, nieluviljely, laaja. U -BaktVi, Bakteeri, viljely, virtsasta.


Ps lyhenne

Saat tietoa PS4-, PS3- ja PS Vita -järjestelmistä ja niiden julkaisuista, uutisista, videoista, kilpailuista ja tuesta sekä voit ostaa uusimpia pelejä. Eikä pidä myöskään unohtaa perinteistä JK. Jokainen toki kirjoittakoon mitä haluaa ja miten .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit