keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Työntekopaikan muuttaminen

Työntekopaikan muuttaminen

Lakineuvoja vastaa: Sovitun työntekopaikan muuttaminen. Voiko työnantaja yksipuolisella päätöksellä muuttaa työntekijän työntekopaikkaa ja . Merkittävä työtehtävien muuttaminen taikka nimenomaisesti sovitun työntekopaikan tai -ajan vaihtaminen ovat yleensä olennaisia muutoksia ja . Mikäli työntekopaikka on sovittu vain työsuhteen alkaessa, se voi työsuhteen. Työntekijän suostumusta vakituisen työpaikan muuttamiseen ei . Mitä väljemmin työntekopaikasta on työsopimuksessa . Koskinen Seppo, Sovitun työntekopaikan muuttamisesta työnantajan toimesta, Edilex Internet-julkaisu . Jos työnantajalla on irtisanomisperuste muuttaa työntekopaikkaa koskevaa työsopimuksen ehtoa, muutos voidaan toteuttaa käymällä . Uudella työnantajalla ei ole parempaa oikeutta työsuhteen ehtojen muuttamiseen kuin vanhalla olisi ollut.


Työntekopaikan muuttaminen

Näin ollen työnantajalla ei ole oikeutta työsopimusten . Vastaavasti työntekopaikasta on voitu sopia väljästi tyyliin ”kaikki. Työsopimuksessa on syytä välttää laajaa . Ehtojen muuttaminen ja yt-menettely 11. A:lle oli ilmoitettu työntekopaikan muutoksesta irtisanomisaikaa noudattaen. Palvelusta saat vastaukset yleisimpiin työsuhteeseen ja työelämään liittyviin kysymyksiin. Valitse aihe tai käytä hakusanaa.


Vaikka työsopimuksessa olisi sovittu työntekopaikasta väljästi, ehto. Koskinen, Seppo: Sovitun työntekopaikan muuttamisesta työnantajan toimesta. Korkein oikeus linjasi työsuhteen ehtojen yksipuolista muuttamista koskevaa.


Työnantaja ei saa muuttaa yksipuolisesti esimerkiksi työntekopaikkaa tai työtehtäviä koskevaa työnteon ehtoa, jos siitä on. Työsuhteen ehtojen muuttaminen. Työntekopaikkaa koskevan ehdon muutos ei ole voinut tulla . Kun työnantaja on päättänyt siirtää työntekijän työntekopaikan. TES 3) olennaiset muutokset (HHO ) 4) vakiintunut käytäntö 5) laaja velvoite (KKO) 6) työn luonne ja toimenkuva . Jos työpaikka on osa sopimusta, työntekopaikan muuttaminen merkitsee työsopimuksen muuttamista ja siihen on omat ehtonsa.


Työntekopaikan muuttaminen

Tällöin työsuhteen ehtojen muuttaminen toimii lievempänä . Keskeiset tehtävät, vastuualueet ja työntekopaikka. Kysyjän työsopimuk- seen on kirjattu. Oikeuskäytäntöä erityisesti työtehtävien, työntekopaikan , työajan ja palkan . Vaikka siis sopimuksen ehtojen muuttaminen on toimenpiteenä ja . TYÖSUHTEEN MUUTTAMINEN OSA-AIKAISEKSI.


Työntekopaikan muuttaminen
Työntekopaikan muuttaminen

Mikäli työaikaa, työtehtäviä ja työntekopaikkaa ei ole kirjattu työsopimukseen,. Työtehtävien muuttaminen. Jos työntekopaikaksi on sovittu tietty konttori ja sieltä lähdetään matkatöihin.


Tapaturman katsottiin sattuneen työntekopaikalla oloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit