perjantai 19. toukokuuta 2017

Pakkostarttisumma

Pakkostarttisumma
Pakkostarttisumma
Pakkostarttisumma

Kyse on Amerikasta tuotujen hevosten voittosummaan lisättävä rahamäärä, mikäli hevonen ei . Kilpailusääntöjen noudattaminen. Hevosten kohtelu ja käsittely. Jos ori kilpailisi omistajansa kotimaassa Ruotsissa, sen pakkostarttisumma olisi moninkertainen.


Pakkostarttisumma

Sand Pirate Ås joutuisi tämän takia . Suuresta massasta kun nousee suuremmalla todennäköisyydellä niitä suuria tähtiä. Rajoitukset, erityisesti pakkostarttisumma varmistaa sen, . Tässä nyt selvitellään, saako se pakkostarttisummaa vai ei. Asia on toistaiseksi auki, homma ratkeaa parin viikon sisällä”, Vesa Nordling . Better Better Best voitti Super Photo . Siellä se ei onnistunut, ja sikäläinen pakkostarttisumma alkoi nousta jo toivottoman korkealle.


Täällä Suomessa ollaan jenkeille armeliaampia, . Muuta, Ruotsin rekisterissä. Pakkostarttisummasta joka Ruotsissa erisuuruinen kuin Suomenmaalla. Mika Forssin ajokki esiintyi jo . Lausuntopyyntö nuorten hevosten kilpailutoiminnan kehittäminen. Voidaan poistaa pakkostarttisumma niiltä tuontihevosilta, jotka on tuotu viimeistään 2- . EU:n ulkopuolelta tulevat hevoset saavat taakakseen pakkostarttisumman , jonka suuruus riippuu sukupuolesta ja iästä sekä myös siitä, minkä ikäisenä ne on . Ori oli neljännestä ulkoa riittämätön, mutta nyt pakkostarttisummasta ei ole rasitetta ja Muscle Hillin poika kuuluu ajoissa peleihin. Tämä jaksaa kyllä puurtaa.


Pakkostarttisumma

Pitkä matka on meille plussaa. Toto4-Duo-Pazzo Lindy aloittaa pakkostarttisumman ja ulkoradan rasit- tamana, mutta viisivuotiaassa lienee silti ainesta kärkikamppailuun . Notable joutuu jenkkihevosena pakkostarttisumman takia heti koviin lähtöihin, mutta ei sen menestymisen pitäisi olla vielä vähään aikaan . Ruuna hakee parasta kuntoa, ja pakkostarttisumma sitä myös kiusaa. WISLER (lähtö 5) teki ihan hyvän startin, ja kun se sai startin alle, niin . Ruotsissa jenkkihevosella oli iso pakkostarttisumma , ja omistaja toi sen tänne treeniin. Hyvin on mennyt, ja rajat ovat vielä katsomatta. Laneheart kärsii hurjasta pakkostarttisummasta , sillä se juoksee vasta uransa kolmannen kilpailun.


Avausstartti oli lupauksia herättävä, sillä . Viime kilpailun jälkeen on tullut roimasti voittosumaa lisää pakkostarttisumman muodossa ja sarjat kovenivat merkittävästi. Lähdetaan avauskilpailuun matalla .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit