perjantai 19. toukokuuta 2017

Te palvelut oma asiointi

Tervetuloa asioimaan kanssamme! Kirjauduttuasi sisään näet ajankohtaiset tiedot . Käyttämällä Katso-tunnistetta voit tehdä enemmän. Hae palkkatukea, tee tuen maksatushakemus tai ota yhteyttä . Voit aloittaa työnhakusi jo ennen kuin työttömyys tai lomautus alkaa.

Palvelun tarjoaa työ- ja elinkeinoministeriö. Ilmoittaudut työttömäksi työnhakijaksi. Vastaat palvelutarvettasi arvioiviin . UUSI OMA ASIOINTI -VERKKOPALVELU.


TE - palvelujen puhelinpalvelut ovat suljettuina häiriön vuoksi 8. Tiesithän, että todistuksen työnhaun voimassaolosta saat tulostamalla sen te - palvelut. Tulostetta voit käyttää todisteena siitä,.

Te palvelut oma asiointi

Asiointipalvelu henkilö- ja yritysasiakkaille. Toimistokohtaisilta sivuilta löytyvät yhteystiedot, aukioloajat, asiointiohjeet ja tietoa. Voit myös ilmoittautua puhelimitse, jos olet aiemmin ollut meillä asiakkaana. Tutustu ensin Varsinais-Suomen TE -toimiston yleisiin asiointiohjeisiin. Oma asioinnin sivuilla ja sen . Verkkopalvelu tarjoaa mutkattoman tavan hoitaa asioitasi TE-toimiston kanssa.


Tällä videolla kuitenkin. Maksatushakemukset käsitellään seitsemän arkipäivän kuluessa saapumisesta. Digitalisaatio on muuttanut asiointia julkisella sektorilla viimeisen kymmenen vuoden aikana. Sähköinen asiointi vähentää kasvotusten tapahtuvaa asiointia ja. Tee ne heti tai viimeistään . Työnhakijaksi ilmoittautuminen.


Onnittelut opiskelupaikasta! Aloititko päätoimisen opiskelun? Muistathan päättää työnhakusi TE -toimistossa.

Te palvelut oma asiointi

Työlinja puhelinpalvelu, puh. Te-palveluiden internetsivuja päivitettiin 30. Yritys-Suomi puhelinpalvelu . Asiakkaalla on oikeus palveluihin , joita TE -toimisto tarjoaa, oikeus saada. Jokaisella henkilöllä on oma ”henkilökohtainen asiointisivusto ” TE -toimiston sivuilla.


Uudenmaan TE -toimisto aikoo pian selvittää, voisiko soittoajat. Meihin päin voi olla yhteydessä myös oma asiointi -verkkopalvelun tai . Webcast Managing System.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit