maanantai 29. toukokuuta 2017

Uusyrityskeskus oulu

Uusyrityskeskus oulu

Etsi lähin toimipisteemme ja varaa aika yritysneuvojalle! Olemme koonneet avuksesi asiantuntijaverkoston, joka . Oulun työ- ja elinkeinopalvelut. Pohjois-Pohjanmaan TE- toimisto. Franchising -infotilaisuuden. Paikka: Technopolis, Kabinetti . Haaveiletko yrityksen perustamisesta?


Uusyrityskeskus oulu
Uusyrityskeskus oulu

Uusyrityskeskukset auttavat yrittäjäksi haluavia kaikkialla Suomessa. Perusta yritys turvallisesti Ensimetrin neuvoilla. Nouseva Rannikkoseutu ry:n myöntämät yritystuet . YRITYSVANTAA VANTAAN UUSYRITYSKESKUS RY Yrityspalvelukeskus Leija, 2. Nyt voit etsiä yrityksiä myös avainsanojen avulla. Työ: OP Oulu , myyntijohtaja, yritysasiakkaat.


Harrastukset: Punttisali, musisointi ja kaikenlainen tekniikka. Neuvonta kattaa paljon muutakin kun kirjanpidon neuvontaa mm. Heikki Tunkkari, BusinessOulu. Tarja Pahnila, PSK-Aikuisopisto ma 15. Sähköinen laskutus ja taloushallinto onnistuu kauttamme vaivattomasti, ota yhteyttä jo tänään.


Uusyrityskeskus oulu
Uusyrityskeskus oulu

SUOMEN UUSYRITYSKESKUKSET RY. Vantaa, Tampere, Lahti ja Oulu. Yrittäjyyden edistäminen ja uusyrityskeskus.


Toimimme tiiviissä yhteistyössä paikallisten ja kansallisten keksintötoimijoiden kanssa. Yritysneuvonta Potkuri on osa valtakunnallisesti toimivaa uusyrityskeskusten verkostoa . Parasta aikaa mtv-palvelussa kukat häihin oulu. Yhteystietojen alta tai suoraan tästä: Espoo, Turku, Kuopio, Oulu.


Uusyrityskeskus oulu

Espoon seudun uusyrityskeskus ry sekä Uudenmaan yrittäjät ry. Oulussa , Kunnallisjohdon . HYVINKÄÄN – RIIHIMÄEN SEUDUN UUSYRITYSKESKUS. Suomea kehittämisyhtiöissä, koulutuskuntayhtymissä, uusyrityskeskuksissa ja yrittäjäjärjestöissä. Alueet ovat keskittyneet Helsinki- Oulu -radan varrelle tai sen läheisyyteen.


Saat neuvontaa yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kuntien ja yhteistyöyritysten ylläpitämä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit