keskiviikko 24. toukokuuta 2017

Moi maksutavat

Moi maksutavat

Ei sitoutumisakkoa eikä määräaikaisuuksia. Automaattinen veloitus suoraan maksukortilta säästää aikaa ja vaivaa. Ja laskut aina tallessa.


Moi -tilin maksut veloitetaan maksukortiltasi automaatisesti kerran kuussa. Maksaminen ja laskutus. Käytin euron simmillä hurjasti ylimääräistä dataa, mitä teen?


Moi maksutavat

Miten pidän laskuni kurissa? Miksi tarvitsen maksukortin? Moi liittymän maksutavat ja laskutus. Tilin maksut veloitetaan pankkikortilta automaattisesti kerran kuukaudessa . Sinun ei siis tarvitse huolehtia laskujen eräpäivistä vaan maksu hoituu automaattisesti kerran. Hankin kokeeksi Moi -mobilen laajakaistaliittymän, jossa 6€ hintaan saa 4. Yhteys on edelleen auki ja luottokortilta on veloitettu elokuun maksu.


Moi maksutavat

Halusimme luoda mahdollisimman helppokäyttöisen palvelun, joten valitsimme maksutavaksi kätevän korttilaskutuksen. Hinta sisältää datasiirtoa 4. Uusi Moi sai kylmän vastaanoton – ”Tuo operaattori ei kauaa. Moi Mobiili tarjoaa SIM-korttia eurolla kuukaudessa. Kyselin huvikseni MOI :n chätissä liittymistä maksutavoista ja onko . Moi on juuri uudistanut pakettinsa ja tuonut myyntiin uudet RAJATTOMAT liittymät.


Moi ja Telia Dot liittymien ainoa maksutapa on maksukortti. Tutustu Mobiilimaksun toimintaan tarkemmin oman operaattorisi sivustolla. Se on luotettava ja toimintavarma maksutapa. Mun Moi on uuden mobiilioperaattori Moin palvelu. Moin käyttäjät voivat muokata itse omia palvelujaan, tilata uusia liittymiä sekä seurata paljonko jokainen . Yhden vuorokauden aikana maksu on euron aina gigatavuun asti.


Moi maksutavat

Moi Emma, ensimmäinen lasku saapuu 1-2kk sisällä sopimuksen teosta. Arvostele tämä tuote ensimmäisenä. Löydät tuotteen Eckerö Marketista. Tuotemerkin Wear Moi tuotteet, mm. Alustoppi Wear Moi Akira.


Hyväksyn tietosuojaselosteen. Uusia kursseja nyt tarjolla jokaiselle sopivaan hintaan! Löydä mieluisa ja itsellesi juuri sopiva ajokorttipaketti. Henkilöautokurssit (B) alkaen 749€ ja mopokurssit .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit