keskiviikko 31. toukokuuta 2017

Myyjä varastaa kaupasta

Vähittäiskaupan varkauksista reilun kolmanneksen tekevät kaupan työntekijät, ilmenee tuoreesta selvityksestä. Euroopassa myyjät ovat . Tutkimusten mukaan työntekijät varastavat Suomessa kuitenkin vain harvoin. Nykyään työntekijöiltä.


Myyjä varastaa kaupasta

Myyjä ottaa rahaa kassasta. Huoltoaseman työntekijä varasti säännöllisesti ja pitkän aikaa rahaa. Miksi varastaa käteiskassasta? Eipä tuollainen myyjä pitkälle pötki, koska kamerat on pienemmissäkin kaupoissa ja kioskeissa sijoitettu kohti myyntitiskiä ja kassalaatikkoa. Itse oli myyjä joskus ja nälkäpalkalla töissä sai raataa, mutta en varastanut.


Myyjä varastaa kaupasta

No sehän on aina tiedetty että kaupassa henkilökunta varastaa eniten. Kyllä työnantajalta varastaminen on aina potkujen paikka, myös muualla kuin kaupassa. Teon vakavuudesta sitten riippuu, että onko se työsuhteen välitön purku . Näin esimerkiksi Kaupan työehtosopimuksen § 10. Käräjäoikeudessa on työriita, jossa myyjä irtisanottiin testerin vuoksi. Kaupan alalla on myyjienkin kohdalla nollatoleranssi varastamisen tai . Kaupan kassalla työskennellyt nainen onnistui varastamaan työnantajaltaan.


Tarkastuksessa havaittiin, että yhdellä myyjistä oli poikkeavaa . Parikymppisen miehen epäillään varastaneen ison määrän lihaa ja alkoholia lähikaupasta Suutarilassa, kertoo Helsingin poliisi. Joitakin lapsia saatetaan painostaa varastamaan. Se ei kuitenkaan oikeuta varastamaan kaupasta. Hullu, Suolainen ja Vihainen myyjä varasti rahamme törkeällä tavalla. Olen varastanut pentuna karkkia kaupasta ja muuttaessani ekaan.


Nyt olen itse myyjänä kaupassa ja nollatoleranssi jos huomaan, että joku . Kaupan Keskusliitto s Poliisi s Liikealan ammattiliitto s Kaupan Työnantajaliitto s. Slovenialainen parlamentaarikko on päättänyt erota erikoisen syyn vuoksi: Hän varasti kaupasta voileivän tarkoituksenaan testata kaupan. Arkadi selitti kauppojen hierarkiaa: Kun erittäin tärkeille ihmisille tarkoitettu. Kun se on ollut siellä päivän, sen varastaa myyjä , jota ei asiasta moitita. Lastenvaunujen avulla kaupasta tavaraa varastanut oululainen nainen jäi kiinni.


Tunnit vähenivät vähenemistään ja työaikaa supistettiin. Hänestä lopulta tehtiin kaupan siivooja, vaikka hänet oli otettu myyjän tehtäviin. Tunnettu hävikin aiheuttaja on esimerkiksi varastamisesta kiinnijäänyt. Juomat olivat kuitenkin jääneet kadoksiin.


Kaupan myyjä oli poliisin mukaan juossut epäillyn näpistelijän kiinni. Ilmeisesti nainen oli heittänyt . Seuran arkistosta: Kaupoista ja kioskeista katoaa päivittäin miljoonalla eurolla tavaraa varkaiden takkeihin. Etenkin R-kioskilta kaljaa oli helppo varastaa. Huumorintajuinen myyjä on selvästi pidetty hahmo alueella.


Myyjä varastaa kaupasta

K- kaupan Annasta tuli somehitti, kun hänen työnantajansa julkaisi netissä valvontanauhan videon, jolla rohkea myyjä retuuttaa röyhkeää myymälävarasta. Tarkoittaa siis sitä, että tavaraa varastetaan tuhansien eurojen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit