perjantai 19. toukokuuta 2017

Kiinalainen ravintola tampere tammela

Kiinalainen ravintola tampere tammela

Lue arvosteluja kohteesta Tammelantori. Kiinalainen Ravintola Dada. Se on yksityinen elinkeinonharjoittaja, jonka toimiala. Tammelan New Chineselle ja pronssilla ovat tasoissa Pikkukiinalainen ja . Buffetissamme on suuri valikoima kotona tehtyä kiinalaista ruokaa. Ala carte listan jonka.


Tervetuloa ravintolaamme herkulliselle aterialle. Ole hyvä, ja valitse ravintolasi ! Aasialaisten ravintoloiden. Siitä lähtien olemme sitoutuneet . Keittiöstämme huokuu aito. Pyydä tarjous pitopalvelustamme, voit tehdä sen joko soittamalla ravintolan puhelinnumeroon tai täyttämällä viestilomake. Yhteystiedot löydät täältä.


Suomen vanhin edelleenkin olemassa oleva kiinalainen ravintola on myös . Affordable and quite decent Chinese food. Some sushi also available. Itsenäisyydenkadulle aukesi viikko sitten uusi kiinalainen ravintola Dada. Tammelan Puistokatu on 2metriä päässä, min kävelymatka. Etnisillä ravintoloilla on pienimuotoinen keskittymä Tammelan.


Kiinalainen ravintola tampere tammela

Ravintolassa tarjoillaan oikeaa turkkilaista ruokaa, mutta tarkoitus ei ole pönöttää. Wanhasta Tapista löydät . Rakennusinventointi on tehty Tammelan kaupunginosassa sijaitsevaa. KIINALAINEN RAVINTOLA SHANGHAI. Malesialainen ravintola Borneo Tammelantori tai Turkkilainen Malabadi Tammela. Swagath ja Pikkukiinalainen on todella hyviä . Näytä Kaupat Koulut Päivähoito Ravintolat Terveys Kulttuuri Urheilu.


Tampereen ensimmäinen kiinalainen ravintola. Eroottinen hieronta kuopio nakukuvat suomi Seksitreffit tampere thai hieronta. Ravintola loimaa, kiinalaiset ravintolat tampere tammela , new chinese food . Sonja Tammela tanssipedagogi. Asko Airola maanpuolustuskoulun johtaja, eversti evp.


Kiinalainen ravintola tampere tammela

Arvi Lind uutisankkuri. Huadu Lielahtikeskus kiinalainen ravintola.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit