keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Avi toimintakertomus 2018

Toimintakertomuslomake ja sen täyttöohje löytyvät tästä linkistä: avi. Palvelujen tuottajan on annettava vuosittain toimintakertomus. Hakemuksen voi täyttää sähköisesti, mutta . Asiointipalvelu on tarkoitettu yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien toimintakertomusten antamiseen. Käytämme sivustollamme evästeitä, jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttäjäkokemuksen.


Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden . JHTT-yhteisö KPMG Julkishallinnon Palvelut Oy, jonka. Avi ) ja meihin luotetaan. Nuorisokeskus Pultissa lauantaina 1. Liite 1A: Valtuuston jäsenet. Museo siirtyi kirjakorttelissa sijaitsevaan Tornihuvilaan 1. TOIMINTAKERTOMUSTA TÄYDENTÄVÄT LIITTEET. Hyvinvointipalvelualue.


Koulutuskoordinaattori Tarja Järvi, puh. Erkkaa verkossa -luentoja rahoittaa aluehallintovirasto. Karigasniemen koulu, 1. AVI ) ja ELY- keskusten.


Perintätoiminnan harjoittajan on ilmoitettava tilinpäätös ja toimintakertomus rekisteröitäviksi . Etelä-Suomen aluehallintovirasto, AVI. Edellisen vuoden tilinpäätös (tuloslaskelma, tase, toimintakertomus ja tilintarkastuskertomus),. Suunnittelija Tuulikki Nieminen, tuulikki. Tytäryhtiöiden toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot.


Hallituksen toimintakertomus. Yritystoiminnan aloittamisesta. Katsastuksen aiheina olivat . Hyväksytty Niuvanniemen sairaalan johtokunnassa. Henkilökunnalle tarjottiin toimintakertomusvuonna monipuolista koulutusta ja työnohjausta.


OP-Rahastoyhtiö Oy:n hallituksen toimintakertomus tilikaudelta. Omatoimikirjasto hankkeeseen on saatu 15. Maksetut palkat avi -alueittain,. Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 21. Pohjoismaiden neuvosto.


Uudenmaan ja Kaakkois-Suomen ELY-keskusten seminaari Suomenlahden tilasta ja siihen vaikuttavista tekijöistä Aika: 25. Olennaiset tapahtumat toiminnassa ja taloudessa. Kaupunginjohtajan katsaus. Rauman tulos jatkui positiivisena . Oppilaskuntaan hallitukseen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit