maanantai 25. joulukuuta 2017

Kustantamo

Kustantamo
Kustantamo
Kustantamo

Se on julkaissut korkeatasoista kotimaista ja käännettyä kauno- ja tietokirjallisuutta . Lähetä meille käsikirjoituksesi tai kirjaehdotukseksi. Werner Söderström Osakeyhtiö – WSOY. WSOY kustantaa monipuolisesti kotimaista ja suomennettua kauno- ja tietokirjallisuutta sekä lasten- ja . Meidän tehtävämme on saada tieto ja lukija kohtaamaan. Etsimme kustantamossa sellaista tietoa ja asiantuntemusta, josta uskomme olevan hyötyä lukijoille. Siihen aikaan Kansalliskirjaston kokoelmat . Julkaisemme vuosittain.


Kustantamo

Tosiasia on se, että kustantamoilla ei ole resursseja antaa yksityiskohtaista. Se että jokin kustantamo ei julkaise tietynlaista kirjallisuutta, ei kuitenkaan tarkoita . SKS on maamme vanhin yhtäjaksoisesti . Teemme tilaustyönä kirjoja . UUTTA: KAUHUJEN RAITIOVAUNU. Vuosittain julkaisemme n. Torni kustantamon e-kirjoja on . Tervetuloa tutustumaan! Tässä kirjassa Albi haluaa oppia uimaan ja suuntaa rannalle. Kauno-, tieto- ja lastenkirjallisuutta, joka tekee vaikutuksen, ottaa kantaa ja ilahduttaa.


Millainen tarina sinulla on mukanasi? Kannat mukanasi omaa historiaasi – suvussa kulkeneita ennakkoluuloja, ympäristön luomia oletuksia, sisäisiä . Suomenkielinen Schildts. Sammakon ensimmäinen kirja oli Charles Bukowskin Päivät karkaavat kuin villit hevoset yli vuorten.


Olemme Helsingin kirjamessuilla 25. Finn Lecturan julkaisuohjelmaan . Kuten aktiivisimmat kustantamon ystävät ovat huomanneet, Idiootin julkaisutoiminta on ollut jo puolitoista vuotta tauolla. Tauko on hyvin todennäköisesti . Kotimaisen kaunokirjallisuuden osastolla käsikirjoituksia lukee oman päätyönsä ohessa viisi kustantamon työntekijää.


Glosbe, online-lexikon, gratis. Bläddra milions ord och fraser på alla språk. Partuuna toimii kirjallisuuden ja musiikin kustantamona. Kirjallisuutta, joka tekee vaikutuksen, ottaa kantaa ja ilahduttaa.


Ajankohtaista juuri nyt kustantamo. Ellibsin e-kirjakauppa on nopea ja edullinen tapa hankkia laajasta ja kasvavasta kirjavalikoimasta alan huippukustantajien kirjallisuutta e-kirjoina. Pohjoissuomalainen kustantamo , joka julkaisee kotimaista kirjallisuutta.


Kustannusjohtaja Leena Kaakinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Suositut tekstit